Dovada că Alexandra şi Cătălin de la „Insula iubirii” formează un cuplu! Au dat cărţile pe faţă: „Te iubesc şi...”

Alexandra şi Cătălin, fosta lui Aurel şi fostul lui Nico, formează un cuplu.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Alexandra şi Aurel au fost unul dintre cele mai controversate cupluri de pe Insula iubirii” după ce amândoi au recunoscut că, din prea multă iubire, tânăra a trecut peste numeroasele escapade ale lui Aurel. De data aceasta, însă, sătulă să fie înşelată şi minţită, fata cu ochi verzi l-a adus la emisiune pe bărbatul care a făcut-o să plângă pentru a fi sigură că el este cel lângă care vrea să-şi petreacă tot restul vieţii.
Aurel a dezamăgit-o pe Alexandra şi cuplul lor a ajuns să se despartă. 
 
 
Cătălin şi Nico au fost unul din cuplurile despre care toată lumea credea că sunt de nedespărţit. Cei doi tineri eau într-o relaţie de doi ani, însă aveau în spate o prietenie de 10 ani şi erau siguri că sentimentele puternice care îi leagă aveau să-i ţină împreună. Din păcate, el s-a îndrăgotit de ispita Nicoleta, făcând-o pe iubita lui să sufere nespus în emisiune. Ei au încercat să se împace în avion în timp ce se întorceau în România, iar el părea pe punctul de a accepta din nou relaţia cu iubita lui. Odată ajuns în Bucureşti, însă, el s-a răzgândit şi a ales să plece cu Nicoleta. După câteva luni de relaţie, acesta s-a întors la Nico şi chiar a cerut-o în căsătorie.
Logodna lor i-a făcut fericiţi pe fanii lor, însă cei doi s-au despărţit înainte de a face nunta, alegând totuşi să rămână prieteni în continuare. 
 
 
Două cupluri s-au destrămat, însă s-a născut o nouă poveste de dragoste. Deşi exista suspiciunea că Alexandra şi Cătălin formează un cuplu, acest lucru nu a fost niciodată confirmat de niciunul dintr ei.
În prag de Sărbători, însă, cei doiîndrăgostiţi au hotărât să dea cărţile pe faţă şi să facă publică dovada iubirii lor. Mai exact, fostul iubit al lui Nico a publicat pe pagina lui de Instagram un filmuleţ în care cântă cunoscuta melodie„I love you, baby”a lui Frank Sinatra şi i-a dedicat-o Alexandrei. 
 
Amuzată, Alexandra a publicat şi ea pe pagina ei de Instagram un răspuns care nu lasă loc interpretărilor.
„Dacă munciţi de noapte şi datul jos din pat vă cauzează probleme, ştiu exact soluţia! Meşter Cătălin sare î ajutor! C etrebuie să faci? E simplu! Îi dai un mesaj în care îi spui„Mi-e dor de tine şi te iubesc” iar apoi el trimite video în care ţipă precum o capră. Mulţumesc, acum trezitul nu mai e o problemă. Că vorbeai azi de păromovarea lucruruilor simple, eu promovez treziera alături de tine”, a scris Alexandra pentru noul ei iubit. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mirela de la ”Insulă” răspunde ameninţărilor lui Bogdan şi criticilor din partea lui Ionuţ şi Hannelore!

Reacţia Mirelei de la "Insulă" la acuzaţiile lui Ionuţ Gojman! Ce a transmis bruneta

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Lovitură totală pentru cei care au pensii de 1000 de lei. E o insultă

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Regele Spaniei a pus serviciile secrete să-i sperie amanta. Scandal de pomină în UE

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies