Vedete

Dovada ca Anca isi doreste sa intre din nou la Exatlon! Fosta Razboinica vrea sa joace cot la cot cu Giani Kirita

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Dovada ca Anca isi doreste sa intre din nou la Exatlon! Fosta Razboinica vrea sa joace cot la cot cu Giani Kiritaicon photo
Anca de la Razboinici sau mai bine spus, cea mai controversata concurenta de la Exatlon Romania, s-a pus pe fapte mari!

Concurenta eliminata din echipa ei si care de curand a marturisit ca tine cu echipa Faimosilor, si nu cu cea a Razboinicilor, din care a facut parte, spera la o revenire in Republica Dominicana.
Anca si-a instiintat prietenii ca s-a apucat sa ia deja lectii de inot, chiar duminica, iar vremea de afara nu a impiedicat-o sa iasa din casa.

"Lectii de inot azi", a scris ea."Parerea mea este ca, alaturarea ta de Giani Kirita nu te avantajeaza sub nici o forma ...", i-a transmis un internaut.

"Este sec fără tine Exatlonul. Tu puteai să îi închizi gura lui Giani. Poate vii in locul Ancai Surdu", a mai spus un alt utilizator, dupa ce starea de sanatate a Ancai Surdu nu i-a permis sa se mai alature probelor.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune