Dovada ca Andreea Balan nu are voce! Uite cum suna de fapt melodiile cantate de ea fara ajutorul calculatorului! Nu credeai ca poate canta atat de prost!

O inregistrare facuta public de catre Marius Gavrila, fostul impresar al Andreei Balan, ii poate distruge cariera Andreei Balan. ##VIDEO261718##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereGavrila a acuzat-o in trecut pe blondina ca nu ar avea voce, iar acum a venit cu dovezi  in acest sens. O inregistrare cu vocea live a Andreei in timpul unui concert vine sa intareasca afirmatile impresarului.

##VIDEO261719##

fara descriereImediat dupa ce difuzarea a fost prezentata la emisiune, Marius Gavrila si Keo au comentat totul. "Eu as vrea sa mintim publicul. Sa nu mai spui ca esti un artist complet cand faci asa ceva. Ori dansezi, ori canti, ori nu te mai lauda.", a spus Gavrila la WOWbiz, ideea lui fiind intarita de Keo. "Eu nu am facut niciodata play-back. Eu nu prea am ce sa ofer in afara de voce. De dansat nu stiu, fete nu am in trupa, am baieti care canta bine si cam atat.", a spus si fostul iubit al Andreei Balan.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate