Dovada că Bianca Drăguşanu îl va ierta pe Alex Bodi! Vezi ce mesaj incredibil i-a trimis Bianca după ultimele scandaluri!

Bianca Drăguşanu îl va ierta pe Alex Bodi, fiind dispusă să ia totul de la capăt.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Bianca Drăguşanu îl va ierta pe Alex Bodi, sau cel puţin aşa sugerează un mesaj postat de vedetă pe un site de socializare. Acesta este scris în limba spaniolă şi, în traducere, sună cam aşa: “Viața este ca o carte. Fiecare zi este un capitol diferit”. Printre rânduri se deduce că Bianca se gândeşte să uite tot ce s-a întâmplat rău în relaţia lor. Bodi a ştiut că este un mesaj transmis lui, pentru că l-a preluat pe contul său de socializare şi l-a distribuit mai departe. (vezi ce le-a spus Bodi celor care îi ţin partea Biancăi Drăguşanu)

Citeste si: ULTIMA ORĂ! Ce a făcut Bianca Drăgușanu după ce Alex Bodi a ”fugit” în Columbia! ”Trebuie să merg înainte cu sau fără soțul meu”

Citeste si: Alex Bodi a fugit la capătul lumii după scandalurile cu Bianca Drăguşanu: „Am reacționat mereu foarte impulsiv și asta e”

Citeste si: Scandalul uriaș continuă între Bianca și Bodi! Ce a putut să spună afaceristul despre ziua în care a decis să divorțeze! DEZVĂLUIRI

Bianca a povestit, încă de dinainte de a se căsători, că sunt niște probleme. Că Alex este foarte impulsiv, că ar fi agresat-o, dar nu povestea prea multe. Era convinsă că va reuși să îl liniștească... Nu se plângea des, dar adeseori era speriată de ieșirile lui și de felul cum interacționau. Când am întrebat-o de ce s-a căsătorit totuși cu Alex dacă el e violent, a răspuns simplu: că îl iubește și îl iartă...”, a spus o prietenă apropiată de-ale Biancăi Drăgușanu pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe kfetele.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate