Vedete

Dovada ca Diana Belbita a venit accidentata la Exatlon! „Printesa razboinica” a avut picioarele vinete si genunchiul zgariat!

O fotografie realizata la finalul lui 2017 reprezinta dovada ca Diana Belbita a venit accidentata la Exatlon.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Dovada ca Diana Belbita a venit accidentata la Exatlon! „Printesa razboinica” a avut picioarele vinete si genunchiul zgariat!icon photo

O poza realizata in decembrie 2017 aduce dovada ca Diana Belbita a venit accidentata la Exatlon. Pe 16 decembrie, Diana a luptat in cusca in gala MMA All Stars, invingand-o, in repriza  a treia, pe Cristina Netza, prin knock-out tehnic. Chiar daca a dominat lupta, Belbita a avut si ea de suferit. (vezi cum arata echipamentul oficial al Dianei Belbita)

Dovada ca Diana Belbita a venit accidentata la Exatlon: „Sacrificii pentru performanta. Din nou”

La cateva zile dupa partida, ea a postat o fotografie cu piciorul sau stang, gambele fiind invinetite, iar genunchiul lovit. „Sacrificii pentru performanta. Din nou”, a comentat Belbita. Fanii i-au urat recuperare usoara, dar Diana nu prea a avut timp, pentru ca, la inceputul lunii ianuarie, a plecat in Republica Dominicana. Ea a strans din dinti si si-a intrat apoi in ritm, fiind una din cele mai bune concurente.

Dovada ca Diana Belbita a venit accidentata la Exatlon: "Minteam mereu medicul ca nu ma doare, ca ma simt bine"

Chiar daca exista dovada ca Diana Belbita a venit accidentata la Exatlon, aceasta a facut fata provocarilor. Pe finalul concursului, ea s-a accidentat din nou. „Eu am inca probleme la genunchi, la tendon si din cauza asta nu pot sa ma antrenez cum trebuie. Am jucat in ultimele doua- trei saptamani ale mele la Exatlon accidentata si desi medicii imi spuneau ca trebuie sa iau pauza, eu voiam sa intru pe traseu. Minteam mereu medicul ca nu ma doare, ca ma simt bine. Chiar ajunsese doctorul sa spuna ca e un miracol ca m-am vindecat atat de repede. Eu insa minteam pentru ca imi doream sa intru pe traseu”, a marturisit Diana Belbita.

 
Ionuţ Jaguarul, interviu EXCLUSIV pentru WOWbiz.ro din Republica Dominicana: ”Monica Roşu se menajează! În locul ei plecam de la Exatlon”! Ce spune antrenorul Războinicilor despre accidentările ”ciudate” din acest sezon VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”icon photo

Vedete

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”

De când a aflat despre planul de răzbunare al soţului ei, la adresa lui Adem, Sureyya este foarte supărată pe Faruk.

Titlu secțiune