Paparazzi

Dovada că Elena Udrea a ţinut legătura cu Traian Băsescu până la plecarea în Costa Rica! Cei doi au luat masa împreună în timpul protestelor! VIDEO EXCLUSIV

Elena Udrea a fost arestată în Costa Rica, iar eventuala ei extrădare pare să dea emoţii unor personaje importante din politică şi afaceri.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Dovada că Elena Udrea a ţinut legătura cu Traian Băsescu până la plecarea în Costa Rica! Cei doi au luat masa împreună în timpul protestelor! VIDEO EXCLUSIVicon photo


Toţi ochii sunt aţintiţi către Traian Băsescu, după arestarea şi posibila extrădare a Elenei Udrea din Costa Rica. Fosta blondă de la Cotroceni ar deţine secrete importante legate de cel care a protejat-o atâţia ani, ea fiind omul de incredere al fostului preşedinte. De altfel, Băsescu s-a abţinut să facă vreo afirmaţie legată de arestarea Elenei. Ce-i drept, jurnaliştii i-au pus această întrebare într-un moment cam nepotrivit: când ieşea de la votul pentru referendum, alături de soţia lui.


WOWbiz.ro are însă dovada că Traian Băsescu a păstrat legătura cu Elena Udrea în perioada în care aceasta a fost anchetată şi judecată, cel puţin până la plecarea ei din România. Paparazzii WOWbiz.ro au surprins imagini cu cei doi luând masa împreună, extrem de relaxaţi, exact cum fac doi vechi prieteni. La un moment dat, chiar, Băsescu a făcut un gest de-a dreptul incredibil: a turnat vin din paharul său în cel al blondei, care rămăsese gol. Elena a acceptat darul, a sorbit licoarea şi a continuat discuţia la o prăjiturică.

Udrea nu l-a trădat nici un moment pe Băsescu


Imaginile respective au fost surprinse în prima parte a anului trecut, chiar în perioada protestelor împotriva OUG 13. În timp ce bucureştenii cereau demisia guvernului în Piaţa Victoriei, Băse şi Elena se relaxau în Cotroceni. Un an mai târziu, Elena Udrea părăsea România şi ajungea în Costa Rica.


Filmarea demonstrează nu doar că Băsescu a păstrat legătura cu Udrea în perioada de dinaintea ”exilului” în Costa Rica, însă demontează şi bănuielile că Elena s-ar fi întors împotriva protectorului ei pentru că acesta nu a putut s-o protejeze de braţul lung al legii. De altfel, Udrea a explicat clar că nu este o ”turnătoare” şi că nu le-a dat procurorilor nici un nume de politician în schimbul unei pedepse mai uşoare.

 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune