Dovada că la Săpoca bolnavii psihic periculoşi nu erau bine păziţi! Spitalul a dat anunţ că angajează 9 oameni care să-i păzească pe bolnavii agresivi, cu câteva zile înainte ca 4 oameni să fie ucişi!

Se poate spune că aceasta e dovada că la Săpoca bolnavii psihic periculoşi nu erau bine păziţi.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E dovada că la Săpoca bolnavii psihici periculoşi nu erau bine păziţi. Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ de perfuzie. Bărbatul de 38 de ani nu a fost încă audiat, fiind în spital, sub tratament și pază, au declarat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău. Agresorul este din comuna Săgeata, judeţul Buzău, fiind fără ocupaţie. El a fost internat voluntar cu sevraj etilic în cursul zilei de joi. După producerea atacului, a încercat să fugă şi a fost imobilizat de un poliţist, aflat în unitatea medicală pentru internarea unui alt pacient. Criminalul se află acum în custodia poliţiei. (vezi cine e pedofilul din Buzău care a îngrozit un oraş întreg)

Citeste si: Atac devastator la un spital din România! Unul din bolnavi a ucis patru pacienţi! Alţi nouă sunt răniţi, dintre care doi în comă

Citeste si: Caz socant la Buzau! Un bolnav psihic si-a violat fetita de un an!

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu, acuzații grave la adresa anchetatorilor: „Să le fie rușine! Ei au știut de la început!”

Dovada că la Săpoca bolnavii psihic periculoşi nu erau bine păziţi: "Personalul medical nu a apucat să intervină" 

De asemenea, potrivit unui comunicat de presă, din informațiile MSîn tură se aflau un medic, 7 asistenți, 3 infirmiere și 2 muncitori pentru supravegherea bolnavilor.  Una dintre asistentele de serviciu era la doar doi metri de saloanele în care a avut loc agresiunea și că faptele s-au derulat extrem de rapid, susține directorul Spitalului de Psihiatrie Săpoca din Buzău, Viorica Mihalașcu. Directoarea unităţii medicale din Săpoca a mai menţionat că "totul s-a petrecut în mai puţin de un minut, foarte repede", iar la momentul respectiv în secţia respectivă se mai aflau trei infirmiere. "Personalul medical nu a apucat să intervină", a mai precizat Mihalaşcu. Dosarul cazului a fost deschis la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate