Dovada că Nelu Ploieșteanu și-a prevăzut moartea! Mesajul tulburător pe care artistul l-a spus medicilor: ”Cine intră în spital nu mai iese”

Nelu Ploieșteanu a fost răpus de COVID-19! Artistul era internat în spital de ceva vreme!

Nelu Ploieșteanu
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Doliu în muzica lăutărească! Marele artist, Nelu Ploieșteanu, a fost răpus de coronavirus, după multe zile internat la Spitalul Floreasca. Cântărețul trecea prin clipe grele din cauza infectării cu SARS-COV-2. Inițial, a refuzat internarea la unitatea medicală, însă ulterior starea lui de sănătate s-a înrăutățit și a ajuns la secția la ATI.

Nelu Ploieșteanu s-a infectat cu coronavirus, după ce a participat la o petrecere cu ocazia zilei de 8 martie. 

Citeste si: Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață! Marele artist era infectat cu COVID-19: ”Drum bun, nea Nelu!”

Mă simt minunat! Vă mulţumesc din suflet şi vă aşteptăm încă ani buni înainte! Toţi oamenii care vin mă îmbrăţişează, dau mâna cu mine, ne-am sărutat. Chiar glumea doamna Andreea, şefa de aici: „Maestre, dar nu vă feriţi?”. „Nu mă feresc, doamnă, mă fereşte Dumnezeu”. Nu am avut nicio problemă”, spunea regretatul artist la restaurantul respectiv.

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Nelu Ploieșteanu
Nelu Ploieșteanu

Nelu Ploieșteanu, răpus de COVID-19

Regretatul artist, Nelu Ploieșteanu, a refuzat prima dată să rămână în spital, deși medicii au insistat. Cântărețul a preferat să se trateze acasă. Jurnalista Mara Bănică spunea că Nelu Ploieșteanu a avut multe simptome de COVID-19: La un moment dat, medicii au vrut să vadă în ce măsură îi sunt afectați plămânii și i-au propus un tomograf. Și atunci Nea Nelu a spus: „Eu mă duc acasă, pentru că cine intră în spital nu mai iese”.

Citeste si: Marele regret al lui Nelu Ploieșteanu, înainte de a fi intubat! Ce i-a spus fiicei sale

Marele artist s-a întors din nou la spital, după ce starea lui de sănătate se înrăutățise. Acesta a fost internat direct la Terapie Intensivă.

De tensiune nu știu. Știu că a avut niște probleme la plămâni și că are o tuse tabacică și că s-a trata de două ari în spital, și-a tratat niște afecțiuni pulmonare generate de fumat.

După ce a murit băiețelul Mihăiță, șocul a fost atât de puternic că nu a mai putut dormi nopțile, nu s-a mai putut odihni. Și se ajută cu aceste pastile prescrise de medic”, spunea Mara Bănică, jurnalist. Din nefericire, Nelu Ploieșteanu a fost răpus de coronavirus, după o lungă luptă cu virusul. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Nelu Ploieșteanu a mai avut o singură dorință înainte de a fi intubat! Iată ce a rugat-o pe fiica lui să facă pentru el: „Spunea că e tare supărat că...”

Jurnalistul Sorin Popliuc, dezvăluiri despre experiența medicală pe care a trăit-o la Spitalul Județean Vaslui: „M-a declarat nebun și m-au legat de pat”

Momente cumplite pentru soția lui Nelu Ploieșteanu! A ajuns de urgență la spital: "Săraca femeie..."

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

Revine o emisiune super celebră din România! Extrem de mulți români o iubeau la nebunie

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Câte valuri de pandemie mai vin peste noi.Cine aruncă în aer toate previziunile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies