foto
Bianca Dragusanu - Iulia Salagean

Vedete

Dovada că nu Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, l-ar fi denunțat la DIICOT

Ce a spus avocatul lui Alex Bodi despre rolul fostei lui soții în dosar.

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, fostele soții a lui Alex Bodi sunt prietene și își petrec timp împreună cu cele două fiice ale lor. Aseară, fostele soții ale lui Bodi s-au întâlnit și au gătit împreună, dovadă că ele sunt într-o relație foarte bună.

foto
Bianca Dragusanu - Iulia Salagean[Sursa foto: Instagram]

Bianca Drăgușanu a declarat încă de când a fost arestat Alex Bodi că este sigură că acesta nu este vinovat de faptele de care a fost acuzat.

„Fiecare are viața lui de multă vreme! Îmi pare foarte rău pentru ceea ce i se întâmplă! Este nevinovat și cu siguranță va trece și peste impasul acesta! Îi doresc sănătate! O să se descurce, pentru că e nevinovat! Chiar îmi pare rău!”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Citeste si: Avocatul lui Alex Bodi a făcut dezvăluiri uluitoare despre averea omului de afaceri

Faptul că blondina și fosta parteneră de viață a lui Alex Bodi sunt atât de apropiate este posibila dovadă a faptului că împărtășesc aceeași părere privind situația în care se regăsește fostul lor soț acum și că Iulia nu este cea care l-ar fi denunțat pe Bodi.

Citeste si: Bianca Comănici rupe tăcerea despre greșelile din trecut: „Când te lași manipulată de un bărbat...”

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cum se înțelege, de fapt, fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc: „Am fost supărată”- radioimpuls.ro

Ce a spus avocatul lui Alex Bodi despre rolul fostei lui soții în dosar

De altfel, chiar avocatul lui Alex Bodi a declarat în conferința de presă susținută astăzi că Iulia, fosta soție despre care s-a spus ca l-ar fi denunțat, este de fapt in relații cordiale cu tatăl fiicei ei.

„Mulți au spus că doamna l-a turnat pe Bodi. Doamna nu l-a turnat în niciun fel. Nu a făcut nicio plângere și audierea ei era necesară.

A spus niște lucruri care țineau de relația lor, nicidecum de victimă. Dânsa nu s-a declarat victimă și nici n-a spus vreodată că a fost constrânsă de soț să facă activități de prostituție. De altfel, total fals, ați observat că procurorii spuneau în perioada în care practica prostituția, singura sursă de venit erau banii pe care îi aducea ea acasă. Am depus la dosar dovezi că în perioada căsătoriei și anterior, toate resursele sale erau mari, încât nu era nevoie ca soția să facă activități de prostituție să îl întrețină pe el”,
a spus avocatul.

Cătălin Dancu a declarat că între clientul său și fosta soție nu a existat nici o stare conflictuală.

”Imediat după ce doamna a dat declarația în septembrie 2020, ea l-a anunțat pe Alex Bodi că a fost audiată, i-a explicat despre ce tip de audiere a fost vorba. Dacă domnul Bodi Alexandru se simțea cu musca pe căciulă putea să nu mai vină în țară. Nu s-a întamplat absolut nimic, ceea ce arată încă o dată că intre ei nu a existat nicio stare conflictuală, el nu s-a simțit culpabil, au această fetiță care este foarte importantă pentru amândoi și veți avea surprize

din privința poziției procesuale a doamnei Bodi Iulia, care nu a spus ultimul cuvânt pe care îl are de spus”, a mai explicat avocatul lui Alex Bodi în cadrul conferinței de presă.