Dovada că Oana Roman şi soţul ei nu s-au despărţit! Au petrecut o noapte fierbinte împreună! Uite ce au făcut şi cât sunt de îndrăgostiţi! EXCLUSIV!

Oana Roman, dovada absoluta ca nu s-a despartit de sotul ei. Uite unde au fost cei doi.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Oana Roman a participat în urmă cu două săptămâni la evenimentul anului, botezul micuţei Zenaida, fetiţa Adelinei Pestriţu. Fosta prezentatoare tv a fost în formă maximă, a socializat cu toţi cunoscuţii şi a făcut senzaţie pe ringul de dans.

Protagonista noastră nu a spus "pas" nici horelor încinse pe muzică machedonească, vedeta având o sumedenie de prieteni aromâni cărora le cunoaşte foarte bine tradiţiile.

Veselă, Oana şi-a făcut o sumedenie de poze cu decorurile inedite şi, bineînţeles, cu buna ei prietena Adelina Pestriţu.

fara descriere

Ei bine, la fel ca la evenimentul Influencers Party de luna trecută, Oana nu a fost însoţită de soţul ei, iar cârcotaşii s-au grăbit din nou să speculeze ca în mariajul celor doi ar exista tensiuni.

Oana Roman, dovada absolută că nu s-a despărţit de sotul ei. Cei doi s-au distrat, până dimineaţa la o petrecere...cubaneză. 

Fiica lui Petre Roman le-a spus amicilor că Marius a lipsit pentru că a trebuit să meargă la alt eveniment, însă explicaţia vedetei nu a închis gura cârcotaşilor.

De data aceasta însă, avem dovada clara că Marius şi Oana nu sunt certaţi, cum s-a zvonit, ci se înţeleg mai bine ca niciodată.

fara descriere

Cei doi au fost împreună la Piteşti, la o petrecere cubaneză găzduită de clubul naşei micuţei Isabela, şi s-au distrat toată noaptea.

Fosta prezentatoare tv şi partenerul ei au dansat, s-au sărutat şi şi-au făcut poze până la primele ore ale dimineţii într-o atmosferă latino, fierbinte, în antiteză cu vremea neprietenoasă de pe plaiurile mioritice.    

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate