Dovada că Pepe și Yasmine Ody nu s-au despărțit! Ce declarație de dragoste i-a făcut tânăra iubitului ei

Vedete

Dovada că Pepe și Yasmine Ody nu s-au despărțit! Ce declarație de dragoste i-a făcut tânăra iubitului ei

Pepe și Yasmine Ody au pus capăt tuturor zvonurilor despre despărțire.

Pepe și Raluca pastramă au anunțat în urmă cu mai bine de un an de zile că urmează să divorțeze, după o căsnicie de mai bine de opt ani de zile. Pepe a făcut marele anunț prin intermediul unui videoclip postat pe contul său de Youtube. În luna februarie a acestui an, cei doi s-au prezentat la notar și au încheiat căsnicia amiabil de dragul fetițelor: Rosa și Maria. 

Pepe și Yasmine Ody s-au afișat împreună în urmă cu mai bine de patru luni de zile.

După divorțul de Raluca Pastramă, celebrul cântăreț a trecut printr-o perioadă dificilă, însă noua lui relație l-a ajutat să găsească din nou fericirea. Pepe și noua lui iubită, care este cu 16 ani mai tânără, păreau mai fericiți ca niciodată. În ultima perioadă, zvonurile că relația lor ar fi ajuns la final au luat cu asalt mediul online. Surse apropiate ale cuplului susțineau că cei doi s-au răcit unul față de celălalt și au început să se vadă tot mai rar.

„Pepe nu s-a mai întâlnit cu Yasmine vreo două săptămâni. Au mai vorbit la telefon, dar nu mai e ce era înainte.

La ultimele petreceri la care au fost, Pepe a stat mai mult în compania prietenilor, iar ea s-a cam supărat”, au declarat sursele din anturajul cuplului pentru Playtech.ro. 

pepe

Fotografia postată de Yasmine Ody 

[Sursa foto: Instagram]

Cum a pus Yasmine Ody capăt tuturor zvonurilor?

Chiar dacă ar fi fost sau nu probleme în viața de cuplu a celor doi, Pepe și Yasmine Ody   au reușit să treacă peste ele.

Tânăra make-up artist din București a postat o fotografie cu iubitul ei la secțiunea de stories de pe Instagram. Yasmine Ody i-a făcut și o declarație de dragoste celebrului cântăreț.

Citeste si: Pepe se afișează peste tot alături de noua lui iubită, Yasmine Ody. Artistul le-a prezentat-o fanilor pe Instagram

„Omu meu”, a scris tânăra în descrierea fotografiei, în care l-a etichetat și pe iubitul ei. Ulterior, Pepe a postat și el fotografia pe contul său de Instagram.