Dovada că Plușica de la Puterea dragostei s-a împăcat cu fostul iubit!

Plușica de la Puterea dragostei, înapoi în brațele fostului iubit, Alin

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

Plușica de la Puterea dragostei nu a suferit prea mult după despărțirea de Culiță Sterp. La fel ca artistul care a decis să se împace cu fosta soție, Carmen de la Sălciua, și Raluca Marina s-a întors în brațele lui Alin, fostul ei iubit.

Dovada că Plușica de la Puterea dragostei s-a împăcat cu fostul iubit!

Dovada că Plușica și Alin sunt iar împreună a apărut chiar pe contul de Instagram al fostei concurente de la Puterea dragostei. Blondina a pus o fotografie în care apare alături de tânărul cu care mai formase un cuplu și după ieșirea ei din casa Puterea dragostei. Pentru ca imaginea să fie completă, a adăugat și un sticker cu personajele din celebra animație Doamna și vagabondul.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Plușica de la ”Puterea Dragostei” vorbește despre relația pe care a avut-o cu Culiță Sterp! ”A fost foarte frumos ce a fost...”

Citeste si: Plușica vrea înapoi la Puterea Dragostei! Raluca Marina: ”Mi-a plăcut...” EXCLUSIV

Citeste si: Plușica, de infarct! Vedeta de la Puterea Dragostei, în costum de piele în fața lui Dragnea

 

Plușica a acordat, după cum se vede, încă o șansă relației ei cu Alin, tânărul cu care se cuplase la scurt timp după ce decisese să părăsească Puterea dragostei. L-a cunoscut la petrecerea pe care Ștefania, și ea fostă concurentă, o dăduse de ziua ei. După o poveste de dragoste scurtă, dar foarte intensă, Plușica anunța apoi despărțirea de Alin. Raluca Marina a refuzat la vremea respectivă să dea detalii despre ruptura dintre ei și spunea că nu știe cine este Alin atunci când cineva o întreba despre el. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Plușica de la Puterea Dragostei l-a făcut fericit pe Moș Crăciun! S-a dezbrăcat și s-a ”strecurat” într-o cadă plină cu trandafiri, sub privirile ”moșului”

Plușica și Bobicioiu au apărut împreună! Ce răspuns a dat el când a fost întrebat dacă sunt iubiți

Plușica de la ”Puterea Dragostei” vorbește despre relația pe care a avut-o cu Culiță Sterp! ”A fost foarte frumos ce a fost...”

Plușica vrea înapoi la Puterea Dragostei! Raluca Marina: ”Mi-a plăcut...” EXCLUSIV

Adrian Nartea, primele declarații despre infectarea cu coronavirus! Care este, de fapt, adevărul: „Nu am și nu am avut”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies