Dovada ca sunt peste tot acasa! Cioaba jr a deschis "ambasada" tiganeasca in... Japonia! Vezi cum arata seful din Tokyo al reprezentantei Uniunii Internationale a Romilor!

Dorin Cioaba, care a preluat de la defunctul sau tata, regele Cioaba, functia de presedinte al unei organizatii internationale a romilor, a deschis filiala in Japonia!

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereDupa moartea regelui Cioaba, Dorin, fiul sau cel mare, a preluat functia de presedinte al Uniunii Internationale a Romilor, o organizatie ce lupta pentru drepturile acestora, cu filiale in aproape toate tarile europene, dar si in Australia.

Dorin Cioaba a dorit insa extinderea organizatiei si in Asia, iar primul pas a fost facut acum cateva zile. “Am deschis filiala International Romani Union si in Japonia”, a anuntat Cioaba, care s-a fotografiat alaturi de niponul responsabil cu romii de la Tokyo, patruns si el de importanta istorica a momentului. De mentionat ca in Japonia exista o minoritate similara romilor din Europa, burakumin pe numele ei, "locuitorii catunelor" intr-o traducere larga.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate