Dovada ca sunt peste tot acasa! Cioaba jr a deschis "ambasada" tiganeasca in... Japonia! Vezi cum arata seful din Tokyo al reprezentantei Uniunii Internationale a Romilor!

Dorin Cioaba, care a preluat de la defunctul sau tata, regele Cioaba, functia de presedinte al unei organizatii internationale a romilor, a deschis filiala in Japonia!

novalue
Autor: Matei Vaihan

Dupa moartea regelui Cioaba, Dorin, fiul sau cel mare, a preluat functia de presedinte al Uniunii Internationale a Romilor, o organizatie ce lupta pentru drepturile acestora, cu filiale in aproape toate tarile europene, dar si in Australia.

Dorin Cioaba a dorit insa extinderea organizatiei si in Asia, iar primul pas a fost facut acum cateva zile. “Am deschis filiala International Romani Union si in Japonia”, a anuntat Cioaba, care s-a fotografiat alaturi de niponul responsabil cu romii de la Tokyo, patruns si el de importanta istorica a

momentului. De mentionat ca in Japonia exista o minoritate similara romilor din Europa, burakumin pe numele ei, "locuitorii catunelor" intr-o traducere larga.

Citeste si: "Are cancer!" Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza asta nu vrut să intervină până acum în scandalul divorțului!- bzi.ro

FOTO de senzatie: Nepotul cel mic al lui Cioaba mananca la nici doi ani ca unul tanar de 18! Cristi este indopat de familie cu un copan mai mare ca el!

FOTO! Fata regelui Cioaba pozeaza supersexy la 22 de ani! Uite-o pe Ana Maria cu sanul la vedere, intr-o ipostaza fierbinte rau!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies