Dovada că Victor Slav şi iubita lui au o relaţie foarte serioasă! Uite ce pas important a făcut prezentatorul tv!

Victor Slav şi iubita lui au o relaţie foarte serioasă! Uite ce pas important a făcut prezentatorul tv!

Distribuie pe:

Autor: G.C.

fara descriere

Bomba iernii este, clar, vestea că Victor Slav are o iubită! Iar de data aceasta este pe bune, o relaţie asumată, recunoscută de Victor, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro în urmă cu o lună şi jumătate.

Citeste si: "Bianca Drăguşanu se desparte de Bodi! Fuge!" Vezi ce prieten celebru al vedetei a dat bomba zilei şi de ce e convins că blonda nu va rămâne cu afaceristul! EXCLUSIV!

fara descriere

Deci, din păcate, domnişoarelor, cel mai râvnit burlac din România nu mai este singur, ci trăieşte o poveste de dragoste frumoasă şi discretă de câteva luni. Cine este fermecătoarea tânără care i-a furat inima "vulturului" Slav?

Victor Slav şi iubita lui au o relaţie foarte serioasă! Cei doi sunt împreună de şase luni

Offf, dragile noastre, rar îţi este dat să vezi aşa o...superbitate... Este sexy, senzuală, cu pătrăţele pe abdomen, păr lung şi des, ochi albaştri şi o atitudine de "femme fatale" demnă de filmele lui James Bond.

Citeste si: Toată lumea ştie cum arată iubita sexy a lui Victor Slav, dar cum ţi se pare "soacra"? Mama Ralucăi are un simţ al umorului pe cinste! FOTO!

fara descriere

În zadar am căutat un cusur la faptura asta... N-am găsit nimic. Nici nu e de mirare că l-a vrăjit pe prezentatorul tv. Superba Raluca are cu ce...

În altă ordine de idei, se observă că bruneta şi Victor Slav au o relaţie din ce în ce mai serioasă. Spunem asta pentru că Victor le-a prezentat-o prietenilor şi rudelor lui pe actuala parteneră de viaţă. Cei doi îndrăgostiţi petrec mult timp împreună, dar preferă să evite locurilor unde ar deveni "victime" sigure ale paparazzilor.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate