Dovada care aruncă în aer cazul scandalos dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană! Documentul care a fost ţinut ascuns 6 ani

Cearta între Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană continuă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Certurile se ţin lanţ de Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană. Mama celor doi băieţi, Maximus şi Eduard, a făcut o dezvăluire care ar putea fi considerată ca o răsturnare de situaţie în cazul celor doi! Adriana Bahmuţeanu a făcut publică o reţetă medicală, care a fost emisă în urmă cu şase ani, şi care i-ar aparţine lui Silviu Prigoană. 
 
”Am tăcut ani de zile. Am tăcut pentru ca l-am iubit, ca este tatăl copiilor mei şi fiindcă nu mi-am dorit sub nicio forma sa se ajungă atât de departe!!! Acum, este momentul adevarului! Da, din păcate, un moment trist! Va spun şi vouă ceea ce eu ştiam de foarte mult timp: fostul meu soţ suferă de o afecţiune psihica grava, ce cu greu îşi poate găsi leac, şi asta doar dacă bolnavul vrea sa se vindece!!!  In urma cu sase ani, Silviu a acceptat sa meargă la un control la clinica medicala a regretatului psihiatru Florin Tudose. Acolo a fost examinat şi, după mai multe teste, comisia medicala i-a pus diagnosticul de "tulburare bipolara" şi i s-au dat mai multe medicamente, printre care şi Depakin 500 chrono, prezent pe aceasta reteta semnata de una din doctoritele care l-au tratat, reteta pe care am reuşit sa o sterpelesc din sertarul lui de acasă. După câteva luni insa, a renunţat sa mai ia pastilele şi...ce-a urmat ştiţi cu toţii... Am plecat împreună cu copiii şi am pus punct acelei relaţii nefericite. Îmi este mila de Prigoana! Îmi este mila de cum a ajuns sa fie şi de încrâncenarea cu care continua sa-mi poarte sâmbetele! Îmi e mila de neputinţa de a înţelege ca bolnavii se tratează la doctor şi ca ce e mort nu mai învie!! E doar un biet nebun inconştient ca le face copiilor noştri un rău iremediabil, ca le presară în suflet otrava, ca ii învaţă să-şi urască mama şi ca ii cumpăra cu lux şi avuţii!!! Asa sa ii ajute Dumnezeu!!!  Mai jos aveţi reteta! O public aici fiindcă nu o pot arata la tv. Şi pentru ca e motivul pentru care, acum mult timp, am încetat sa il mai iubesc:ca n-a vrut sa se vindece”, este mesajul care însoţeşte fotografia cu reţeta medicală.
 
 
Scandalul de proporţii dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană continuă. Cei doi au mers separat să-l ia pe băiatul cel mare, Maximus, de la şcoală, însă ieşirea s-a lăsat cu alte discuţii. 
 
"Astăzi am mers să iau copilul de la şcoală, era şi Adriana, nu a vrut să se ducă la ea. L-am trimis eu să îi dea un pupic, copilul a întors obrazul ca să îl pupe ea, cum e şi normal. L-a întrebat de ce nu vrea să se ducă la ea şi a spus: pentru că tu mă baţi. Copilul a spus că ea i-a dat şpagă profesoarei să declare atunci că eu l-am bătut la şcoală", a declarat Silviu Prigoană într-o emisiune tv. 
 
 
Totodată, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană nu şi-au vorbit în tot timpul discuţiei, un prezentator tv fiind ”intermediarul” lor. Cei doi şi-au aruncat vorbe grele, ba chiar acuze grave. 
 
Adriana Bahmuţeanu: ”Are tulburare bipolară, am reţetă medicală. (...) Clinica a transmis în instanţă răspuns, că Silviu Prigoană este pacient. A făcut uz de fals un doctor? Doctoriţa cu reţeta trăieşte”. 
 
Silviu Prigoană: ”Hai să-ţi povestesc cum e cu reţeta. La o revenire a mamei copiilor mei la domiciliul meu, ca să mai ciugulească nişte bani, i-am spus că nu avem ce discuţia şi că să mergem la domnul Florin Tudose. Eu am dus-o, acolo sunt şi asistente care sunt în viaţă, a stat o oră de vorbă şi i-a zis că sunt nişte mici probleme şi să îi dea un tratament. Dar nu putea să-i scrie numele pe reţetă, fiind vedetă de televiziune, pentru că dădea prost. Şi i-am zis să scrie numele meu. Eu o să o dau în judecată pe doamna Adriana Bahmuţeanu, să facă dovada că eu am un diagnostic de genul ăla. Dacă aveam diagnosticul ăla, nu aveam permis de port armă, de pilot”. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate