Dovada care spulberă zvonul că Oana Roman s-ar fi despărţit de soţul ei! Uite în ce ipostaze i-am surprins la restaurant! Au făcut show pe muzică lăutărească VIDEO EXCLUSIV!

Oana Roman, dovada CLARĂ că nu s-a despărţit de soţ. Uite cum au petrecut la restaurant.

Autor: G.C.

Oana Roman a participat în urmă cu trei săptămâni la evenimentul anului, botezul micuţei Zenaida, fetiţa Adelinei Pestriţu. Fosta prezentatoare tv a fost în formă maximă, a socializat cu toţi cunoscuţii şi a făcut senzaţie pe ringul de dans.

Citeste si: Oana Roman, atac dur la Iulia Vântur. Uite cum a desfiinţat-o pe fosta prezentatoare tv. "Se încurca la fiecare două cuvinte!"

Protagonista noastră nu a spus "pas" nici horelor încinse pe muzică machedonească, vedeta având o sumedenie de prieteni aromâni cărora le cunoaşte foarte bine tradiţiile.

Veselă, Oana şi-a făcut o sumedenie de poze cu decorurile inedite şi, bineînţeles, cu buna ei prietena Adelina Pestriţu.

Ei bine, la fel ca la evenimentul Influencers Party din luna octombrie, Oana nu a fost însoţită de soţul ei, iar cârcotaşii s-au grăbit din nou să speculeze ca în mariajul celor doi ar exista tensiuni.

Oana Roman, dovada CLARĂ că nu s-a despărţit de soţ. Cei doi sunt mai fericiţi ca niciodată.

Fiica lui Petre Roman le-a spus amicilor că Marius a lipsit pentru că a trebuit să meargă la alt eveniment, însă explicaţia vedetei nu a închis gura cârcotaşilor.

Noi avem însă dovada CLARĂ că Marius şi Oana se înţeleg foarte bine, mariajul lor fiind extrem de solid.

I-am surprins pe cei doi la un restaurant celebru din Bucureşti, de promovarea căruia se ocupă vedeta. Trebuie să vă spunem că fiica lui Petre Roman şi soţul ei s-au distrat la maximum pe piese lăutăreşti cunoscute, iar din când în când s-au sărutat în văzul tuturor.

La masă era şi micuţa Isabela, o fetiţă foarte cuminte, care colora nestingherită de tot ce se întâmpla în jurul ei.

Din când în când, atât mama cât şi tatăl ei mergeau la ea, o pupau şi o lăudau pentru comportamentul ireproşabil. Şi aveau şi de ce, căci rar mai vezi un copil de patru ani atât de bine educat.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies