Vedete

Dovada clară că Andrei Ţăruş este solistul trupei Carla's Dreams! Moldoveanul apare pe ”ştatul de plată” în numele formaţiei EXCLUSIV

Carla’s Dream continuă să apară pe scenă cu mască în ciuda faptului că identitatea lui nu mai reprezintă nici un secret.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Andrei Ţăruş, solistul trupei Carla’s Dreams, a fost demascat de jurnaliştii ruşi, care i-au dezvăluit cu ceva vreme în urmă identitatea şi au publicat fotografii cu el fără mască. A venit momentul să vă prezentăm şi dovada "scriptica" a faptului că Andrei este Carla`s Dreams.

Numele lui Andrei Ţăruş apare pe ”statul de plată” al celor de la CREDIDAM, organul de colectare a drepturilor conexe drepturilor de autor. Mai precis, Andrei încasează de două ori pe an bani din activitatea de interpretare a operelor sale. Artistul moldovean face parte din această asociaţie din anul 2013 şi a trecut în dreptul titulaturii de scenă numele trupei Carla’s Dream. De remarcat şi faptul că Andrei încasează toţi banii din interpretare, semn că acesta este liderul incontestabil al formaţiei.

Carla`s Dream încasează chiar şi 20.000 euro la un concert

Carla’s Dream este una dintre cele mai bine cotate trupe din România, în acest moment. Cota moldovenilor a ajuns uriaşă, ei având concerte la care au incasat chiar şi 20.000 euro. Andrei este un tip extrem de selectiv în legătură cu concertele, iar anul trecut şi-a permis chiar să oprească un concert la Târgovişte, după ce un spectator a aruncat cu bani pe scenă. De asemenea, Ţăruş are un angajament cu o televiziune importantă din România şi face parte din juriul unui show televizat, in schimbul unui onorariu cu multe zerouri.

Galerie foto