Dovada clară că Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi sunt din nou împreună! Şi-au făcut declaraţii de dragoste publice

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi nu pot sta departe unul de celălalt.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au trecut într-un timp scurt prin multe evenimente. Blondina şi iubitul ei şi-au declarat în mod public dragostea pe care şi-o poartă, au publicat fotografii din care se putea vedea cât de fericiţi erau împreună şi şi-au cunoscut unul altuia familiile. 
 
Deşi părea că lucrurile pentru ei merg pe drumul cel bun, Bianca şi Alex s-au despărţit înainte de Revelion. El a petrecut noaptea dintre ani cu fosta lui iubită, mama fiicei lui, şi chiar i-a dăruit acesteia un inel, iar ea a sărbătorit alături de prietenele ei. 
 

 

 
Despărţirea nu a durat mult pentru că Bodi a părăsit-o din nou pe mama fiicei lui şi s-a întors la Bianca. Deşi cei doi îndrăgostiţi au fost ceva mai discreţi decât la începutul relaţiei, aceştia au dat de înţeles că formează din nou un cuplu. 
 
 
Mai întâi Alex a publicat pe pagina lui de Instagram o imagine pe care a scris „În sentimentele mele...”, dând de înţeles că este îndrăgostit şi are pe cineva în minte şi în suflet. Nu peste mult timp, Bianca a publicat şi ea o fotografie şi i-a răspuns iubitului scriind acelaşi mesaj.
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: