Dovada clară că George Burcea o iubeşte pe Andreea Bălan! N-ai mai văzut bărbat care să facă ASTA în fiecare zi!

George Burcea, dovada clară că o iubeşte pe Andreea Bălan! Uite ce face în fiecare zi!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

George Burcea o adoră pe Andreea Bălan, iar asta se vede şi din reacţiile pe care le are când cineva îi atacă iubită. În perioada cea mai neagră a relaţiei lor, când artista era pe patul de spital, actorul a scris un comentariu dur la adresa celor care i-au jignit şi criticat jumătatea.

Citeste si: Andreea Bălan, momentul adevărului! Artista spune dacă se mai întoarce vreodată pe scenă! "Să-mi revin!"

"Chiar aşa, cine o machiază, cine ii face unghiile, de ce se machiază, cine o aranjează, cine o îmbracă, cine o dezbracă, de ce o îmbracă, de ce n-o dezbracă, dar de ce face poze, dar de ce postează, cine-i clinica, dar de ce acolo...ahaaa, face reclamă, dar de ce face reclamă..etc etc. Domnişoara Julia, domnilor trepăduşi care comentaţi, în loc să vă vedeţi de viitorul vostru “strălucit”...ştiţi de ce face aceste lucruri? Pentru că POATE şi de aici şi frustrarea voastră, din NEPUTINŢĂ. Eu, dacă aş fi în locul vostru, aş învăţa cum să am o viaţă bună, cum să mă dezvolt şi cum să zâmbesc în fiecare zi, nu cum să arunc în dreapta şi-n stângă cu rahat. Dar vedeţi voi, vă scuză sistemul şi creşterea de acasă, vă scuză vremurile şi faptul că “e România”, vă scuză clasa socială şi politică şi de ce nu, vârsta fragedă care “nu s-a lovit de viaţă”. Este ok, noi vă iubim şi vă urăm să NU ajungeţi pe patul spitalelor sau dacă veţi ajunge acolo, să vă amintiţi de momentele în care dădeaţi cu rahat către ea, către noi, către oricine. Şi încă ceva....ceva foarte important. Acolo unde frustrarea depăşeşte cu mult nivelul dragostei, “viaţa este greu”... Şi încă ceva: fără cultură şi fără bani, “viaţa e şi mai greu”. Dar e ok, comentaţi de pe telefoanele alea jerpelite, staţi între pereţii plini de mucegai, gătiţi la butelie, faceţi în fundul grădinii că “viaţa e frumos” la voi, că voi “nu este” ca vedetele alea rele care “nu vrea” “dăcât” atenţie. E ok, bula voastră e frumoasă. Julia, domnişoarelor domnilor, cu dragoste şi pace Luv ya", a scris George Burcea.

Ei bine, să nu credeţi că actorul şi-a declarat iubirea doar "la rău". Acum, când Andreea se simte din ce în ce mai bine, iubitul ei îi aminteşte în fiecare zi cât de mult o iubeşte. Mai mult decât atât, poetul îi dă şi comentarii romantice cântăreţei, mesaje care îi dau o energie incredibilă frumoasei blonde.

Citeste si: Andreea Bălan nu are voie nici să ridice o sticlă cu apă de doi litri! Artista a făcut anunțul! Ce se va întâmpla cu ea

Andreea Bălan şi George Burcea formează un cuplu încă din 2015, relaţia dintre cei doi fiind una foarte serioasă, chiar dacă cei doi nu sunt căsătoriți. Andreea Bălan este cântăreaţă şi jurată în cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva", difuzată în fiecare sâmbătă seară, pe Antena 1. George Burcea este actor şi a apărut în mai multe videoclipuri, filme, dar şi piese de teatru. Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: