Dr. Adina Alberts, despre falsului medic Matteo Politi: ”Autoritățile cunoșteau situația. Am făcut sesizare pe la mijlocul lunii noiembrie”

Medicul Adina Alberts este cea de la care a pornit investigația autorităților în legătură cu falsul medic Matteo Politi, care opera în România în mai multe spitale private.

Autor: Daniel Coltuc

In articol:

Situația medicului fals care opera fără probleme în România era cunoscută încă  din 15 noiembrie, data la care Adina Alberts a demarat propriile investigatii! 

Medicul român spune că a intrebat la Colegiul Medicilor dacă acest medic figureaza in evidente, a primit raspuns ca nu, si având suspiciuni că italianul e un escroc, a alertat politia!

”În principiu, trebuie să fii medic pentru a-ți da seama că cineva nu e medic. În discuțiile față-în-față omul era strălucit, putea să se prezinte lejer la un congres internațional. Ne-a prezentat diplome și documente din care reieșea că este medic. Avea parafa! Ulterior, când am început să avem suspiciuni, am sesizat organele statului, am fost audiați, am trecut toate etapele legale. Din câte știu, poliția deschisese un dosar penal iar ancheta era destul de avansată”, a declarat Adina Alberts pentru  WOWbiz.ro

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Falsul medic se lăuda că are clinici în Spania și Italia

Alberts susține că inițial, falsul medic i-a propus să închirieze toată clinica pentru că avea nevoie de un punct de lucru.  ”Abia acum îmi dau seama cât putea să mintă acest om: spunea că are o clinică în Italia, că are una în Spania, cu un coleg.

Cu un singur lucru nu a mințit: că are parafă de la Ministerul Sănătății. Din acest punct de vedere era în regulă. Mi se pare ciudat că astăzi, reprezentanti ai  Ministrului Sănătății, au încercat să arunce vina în spatele clinicilor private. Eu nu sunt grafolog, nu pot și nu mă obligă nimeni să verific dacă diplomele unui om sunt reale. Asta este obligația Ministerului, ca atunci când eliberează parafa, să verifice dacă toate diplomele sunt în regulă”, a mai spus Adina Alberts pentru  WOWbiz.ro

Adina Alberts spune că Matteo Politi sau Dr Mode a închiriat un spațiu din clinica ei pentru câteva intervenții simple.  ”Nu știu dacă a operat în altă parte sau dacă există paciente cu probleme de pe urma acestor operații. Probabil urmează să apară. În locul lor m-aș îndrepta împotriva celor care au eliberat parafa pe baza căreia a putut să-și desfășoare activitatea, din punctul meu de vedere clinicile nu au nici o vină”,  a încheiat Adina Alberts. 

Cătălin Tolontan a dezvăluit astăzi că un italian pe nume Matteo Politi opera ilegal în România sub numele de Dr. Matthew Mode. Absolvent de 8 clase, acesta își falsificase diplomele de studii pe baza căreia a primit aviz de la Ministerul Sănătății. Pe baza acestuia a colaborat cu 8 clinici private din România și a efectuat inclusiv intervenții chirurgicale.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Motivul pentru care unele persoane vaccinate anti-COVID pierd lupta cu boala! „Aceşti oameni sunt...”

Octavian Jurma, scenarii sumbre! „10.000 de români vor fi uciși de COVID-19 în următoarele 2 săptămâni”

Un bărbat diagnosticat cu COVID-19, găsit de jandarmi la păcănele!

Mesaje importante transmise de astre zodiilor, începând cu noaptea aceasta

Descoperire ȘOC despre vaccinul Pfizer! Israel a anunțat acum efectul BOMBĂ

Final de drum pentru Gina Pistol! Vedeta este distrusă. Lovitură cruntă chiar de la Irina Fodor. Nu a prevăzut așa ceva

Iarna 2020-2021 va fi apocaliptică! Meteorologii se uită în arhive, să vadă dacă a mai fost una la fel

Doliu în sportul din România. A murit un renumit antrenor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies