Dr. Adina Alberts prezintă cea mai simplă modalitate de sterilizare a alimentelor! ”Este cu baterii, o puteți avea în geantă”

Dr. Adina Alberts prezintă cea mai comodă modalitate de sterilizare, inclusiv pentru alimente.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Dr. Adina Alberts prezintă o soluție rapidă și extrem de comodă pentru sterilizarea alimentelor precum și a oricăror alte obiecte care vin din exterior. Medicul spune că lampa cu ultraviolete C, folosită înclusiv în sterilizarea sălilor de operații, este o soluție pe care până acum autoritățile au ignorat-o.

Citeste si: Întâlnire între Adina Alberts și Nicoleta Goleac, prefectul Capitalei. Ce au decis medicul și oficialul bucureștean

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Doctorul Adina Alberts ne scapă de criza măştilor de protecţie împotriva CORONAVIRUS! Ne-a arătat cum ne putem face singuri mască

Citeste si: Dr. Adina Alberts face voluntariat la grădiniță, după epidemia de viroze care afectează copiii: „Am decis sa incerc sa fac ceva”

Adina Allberts: ”De ce nu se utilizează în România în lupta cu COVID-19”?

”Este bine știut cât de folositoare sunt lămpile UV în sterilizarea sălilor de operații. Simplu, eficient, ieftin și rapid. De ce nu se utilizează în România în lupta cu COVID-19? De ce nu există lămpi mobile cu UV-C peste tot în spațiile destinate întrunirilor, în magazine, în farmacii, în spitale sau în policlinici!
Există și varianta foarte simplă, de uz casnic, sub forma unui bec, pe care dacă îl atașați la o veioză, veți avea la îndemăna mereu, cea mai eficientă armă de sterilizare, și anume fascicolul de raze ultraviolete de tip C. Sau există varianta lămpilor cu baterii, precum cea descrisă în materialul video.
Conform celor mai noi studii, lumina UV-C este inofensivă pentru om, dar germicidă pentru bacterii, fungi și virusuri, inclusiv pentru noul corona”, spune Dr Adina Alberts. 

Citește continuarea pe kfetele.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Sute de mesaje pentru Adina Alberts, după ce antreprenoarea a anunțat că oferă pensie privată pentru 3 bătrâni! Un alt om de afaceri spune că-i va urma exemplu

Cum a surprins-o logodnicul pe Adelina Pestriţu imediat după botez? E cel mai norocos bărbat. Asta e imaginea fericirii pure. FOTO!

Adelina Pestritu a sarbatorit cu o petrecere de poveste botezul micutei Zenaida Maria

Adina Alberts s-a saturat de razboiul cu Vica! "Vreau sa pun punct acestui calvar pe care eu il traiesc de patru ani"- Renumitul medic estetician a dezvaluit de ce a...

Metroul din Drumul Taberei se va închide, la scurt timp de la inaugurare! Care este motivul: "Au început să apară primele defecţiuni..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies