Dr Felix Hair Implant, clinica renumită pentru implanturile de păr prin tehnica Q-FUE

Multe persoane se confruntă cu alopecie. Cauzele sunt diverse și diferă de la un pacient la altul, însă indiferent de cauze, rezultatul nu este unul plăcut care, în anumite cazuri poate duce la anxietate, depresie și o stimă de sine scăzută.

Implant de păr femei

In articol:

În general, femeile care se confruntă cu lipsa părului sunt cele care au stări de anxietate sau de supărare care pot afecta major psihicul. Soluția? Un implant de păr, intervenție realizată în cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant.

Este destul de frustrant atunci când bărbații sau femeile rămân fără podoabă capilară, astfel că recurg la diferite metode pentru a-și recăpăta aspectul de altă dată.

Implantul de păr pentru femei în cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant

Datorită tehnologiei avansate, avem soluții pentru orice problemă, inclusiv pentru cei care suferă de alopecie. În cadrul clinicii Dr. Felix putem avea parte de tehnologie avansată în ceea ce privește un implant de par femei, deoarece aici regăsim echipe de chirurgi plasticieni care au o experiență vastă în spate. Pentru femei operaţia se poate realiza fără a fi nevoie sa fie tunse în prealabil.

Este o clinică de prestigiu în care se folosesc unele dintre cele mai avansate tehnologii precum tehnica Q-FUE care duc la rezultate excelente.

Tehnica Q-FUE este cea mai evoluată și mai puțin invazivă în ceea ce privește implantul de păr la momentul actual. Etapele precum extracția, anestezia, cât și implantarea grefelor de păr prin această metodă sunt realizate exclusiv manual, cu multă grijă și atenție de către medici ultra specializați, astfel că pentru pacienții care optează pentru tehnica Quality FUE recuperarea după intervenție este fără

cicatrici, imediată și fără sângerări sau dureri.

Totodată, persoane din lumea showbiz-ului din România au apelat la serviciile clinicii Dr. Felix, fiind foarte mulțumite de rezultatul obținut. Mai multe detalii despre rezultate și testimoniale le puteți vedea în cadrul site-ului drfelixhairimplant.ro.

 

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Aveți posibilitatea de a vă consulta online

Pentru cei care nu se află în București sau nu au posibilitatea să ajungă la o consultație în cadrul clinicii, au posibilitatea de a se consulta online.

Accesați pagina drfelixhairimplant.ro, iar la rubrica consultație online trebuie să completați cu datele personale formularul atașat, urmărind apoi următorii pași. Astfel, în funcție de nevoile clientului, puteți afla și prețul implantului de păr.

Costurile nu sunt fixe, deoarece diferă de la un pacient la altul, în funcție de cât de extinsă este zona fără păr sau de alte aspecte. Pentru o estimare de preț este nevoie de un consult de specialitate fie în cadrul clinicii sau online.

Însă, pentru cei care își doresc o astfel de intervenție, este necesar să conștientizeze faptul că implantul de păr va aduce o schimbare și o satisfacție radicală în viața lor. Ori aceste schimbări costă mai mult decât partea financiară în sine.

Medicii din cadrul clinicii Dr. Felix garantează calitatea și rezultatele obținute  după un astfel de transplant. Până în prezent, clinica a avut peste 5500 de clienți care au apelat la aceste servicii, fiind foarte mulțumiți.

 

Date de contact:

Sos. Nordului Nr. 102 G, sector 1, București

 +40 720 254 368

+40 749 260 204

 [email protected]

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul zilei, 18 mai 2021. Nativii din zodia Taur fac un pas înainte în relația amoroasă

Calendarul ortodox marți, 18 mai 2021. Ce sfânt este sărbătorit de creștini

Rugăciunea copiilor pentru părinți. Este important să ne rugăm pentru cei care ne-au dat viaţă

Luis Lazarus reacționează, după ce s-a spus că s-a infectat cu noul coronavirus: „Plătiți lumea să se vaccineze”

Veste uriașă pentru cei vaccinați cu Pfizer! E bomba momentului. Specialiștii au zis adevărul. Cât e de mare riscul

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

În Germania se anunță un cutremur politic. Uniunea Europeană va fi înlocuită cu o „Republică Federală Europeană”?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies