Dr Menci este disperat sa scape din puscarie! "Vrem sa facem cerere de gratiere"

Gheorghe Mencinicopschi spera sa scape cat mai repede din puscarie.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCelebrul profesor doctor a fost condamnat la opt ani de inchisoare, insa isi doreste sa faca o cerere pentru gratiere.

"De fiecare dată, tata ne-a cerut să-i aducem cărţi. Pe cele scrise de el le dăruieşte deţinuţilor sau personalului închisorii, iar pe celelalte, le citeşte el. Mulţi vorbesc cu el despre problemele lor de sănătate şi îi cer părerea cu privire la anumite diete sau alimente", a spus fiica sa pentru Ring.

fara descriere"Recent, a susţinut acolo, la închisoare, o prelegere despre bolile cardiovasculare şi alimentaţie. Toată lumea îl tratează normal pentru că şi tata este o persoană decentă", a continuat ea.

Desi a avut probleme de sanatate, acum Dr Menci se simte mai bine. "A finalizat deja o carte despre boala celiacă, şi sperăm să fie publicată la începutul anului viitor, iar acum lucrează la o alta. Are aceiaşi trei colegi de celulă, iar cu ceilalţi deţinuţi interacţionează când sunt scoşi la plimbare sau, ştiu eu, pe spaţiile comune. Starea lui de sănătate este stabilă, nu s-a agravat, iar angajaţii de la infirmeria penitenciarului îi administrează zilnic tratamentul. Ne gândim să facem o cerere de graţiere pentru tata", a mai declarat Ioana.

"Iniţial avea dreptul la trei vizite, însă, din când în când, pentru bună purtare, îi sunt aprobate patru. Este, ca să zic aşa, o facilitate a bunului-simţ", a incheiat fiica lui Gheorghe Mencinicopschi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate