Draga Olteanu Matei a împlinit 87 de ani. Ce mesaj i-a transmis Fuego?: „Sunt fericit că...”

Draga Olteanu Matei este una dintre cele mai mari actrițe din România. Astăzi, ea a împlinit 87 de ani. Mesajul transmis de Fuego i-a impresionat pe toți cei care l-au citit.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

Draga Olteanu Matei împlinește astăzi, 24 octombrie, 87 de ani. Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România, care cu toate că nu mai joacă pe marile scene ale teatrelor de ani buni, a reușit să rămână în inimile celor care au văzut măcar o piesă de teatru sau un film în care a jucat. Cu ocazia zilei de naștere a uneia dintre cele mai mari actrițe pe care le are țara noastră, Fuego a ținut să îi transmită un mesaj impresionant pe contul de socializare.

Mesaj emoționant din partea lui Fuego


In articol:

”Azi este ziua unei mari actrițe, căreia vreau să-i doresc ani mulți și fericiți, sănătate si liniste. Este vorba despre marea doamnă a teatrului DRAGA OLTEANU MATEI, un simbol al românilor care împlinește o vârstă onorabilă. De la doamna Draga Olteanu știu că nu vorbele alambicate și pline de laude ne descriu.

Nu-i mare admiratoare a laudelor, iar destinul ei artistic este mai ceva ca o carte deschisă a teatrului, un soi de obiect de studiu pentru cei care aleg să facă această meserie. A jucat și dramă, a definit comedia, a scris scenarii impresionante, a regizat, a format tineri și a insuflat celor din jur corectitudinea sa față de limbă, de neam, de valori. (Draga Olteanu Matei: "Sunt în stare să fac orice să nu mă mai nasc")

Citeste si: COVID-19. Vaccinarea, obigatorie! Manevra perversă prin care acest lucru ne este impus - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Sunt fericit că i-am putut savura, în mai multe întâlniri, învățăturile și lecțiile. Și credeți-mă, acest lucru chiar e o binecuvântare, ea fiind o adevărată instituție de teatru, un talent fenomenal, cu o putere incredibilă de a transmite. Draga Olteanu Matei mi-a spus ce-i măsura, tot ea mi-a atras atenția asupra dăruirii, sinceritatea și nonșalanța au arătat altfel după ce am ascultat-o și desigur că fericirea de a fi pe scenă a fost un alt plus despre care mi-a vorbit.

Citeste si: Cutremuratoarea drama a Dragai Olteanu-Matei! Marea actrita si-a dorit sa moara in ziua in care s-a stins sotul ei! De ce nu au avut cei doi mostenitori!

Firește că o iubesc, pentru toate rolurile din teatru și din film, pentru cariera impresionantă, pentru emoțiile transmise în ani și pentru omul care este! La mulți ani, Draga Olteanu Matei! #PaulSurugiuFuego #DragaOlteanuMatei”, a scris Fuego pe pagina de Facebook. 

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

Aceste pensii vor fi desființate imediat. Decizia se va lua de urgență

Cele 5 alimente minune care te scapă rapid de grăsimea abdominală: Include-le în dieta ta de zi cu zi și vei vedea diferiența în scurt timp

Draga Olteanu Matei: "Sunt în stare să fac orice să nu mă mai nasc"

CUTREMURĂTOR Draga Olteanu Matei, dramă cumplită după moartea soțului său ”Soțul meu n-a murit” Ce se află pe crucea de la mormântul acestuia

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies