Draghia cand iubeste, de nimeni nu se fereste! Actorul este de cateva luni bune implicat intr-o poveste de dragoste si nu are nicio problema in a-si exprima sentimentele in public | VIDEO EXCLUSIV

Vladimir este de cateva luni cu noua lui iubita, iar fostul "Burlac" pare sa fi devenit un "casnic" in toata regula##VIDEO500403##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

Desi a trait mult timp cu imaginea unui Don Juan cuceritor, Draghia a demonstrat contrariul in toate relatiile pe care le-a avut in ultimii ani. Totul i s-a tras probabil de la acea poveste cu accente usor telenovelistice in care Vladimir ar fi fost implicat alaturi de Augusta Lazarov, vaduva celebrului om de televiziune.

De atunci, insa, fostul concurent al unei emisiuni de "burlaci" nu a mai trecut pe lista sa niciun nume sonor, fiind activ doar in doua relatii pe termen relativ lung. In ambele situatii, iubitele lui Vladimir au fost dupa acelasi profil. Foarte tinere si entuziaste, genul de studente finute si devreme acasa, o tipologie pe care Draghia pare sa o agreeze foarte mult.

fara descriere

fara descriere

Actorul are deja cateva luni bune de cand este impreuna cu o tinerica bruneta, iar relatia lor pare una relaxata si plina de viata. Cei doi au fost surprinsi de paparazzi WOWbiz.ro la cumparaturi intr-un centru comercial din Capitala, iar Draghia si iubita lui nu au avut nicio retinere in a-si arata sentimentele. S-au tinut de mana, fata l-a luat de gat de cateva ori, s-au sarutat strengareste, semn ca nimeni si nimic nu le poate sta in cale, in dragostea lor.

fara descriere fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate