Dragoş Dolănescu are o fiică frumoasă în Costa Rica! Maria de Jesus se pregăteşte să devină avocată!

Dragoş Dolănescu are o fiică frumoasă în Costa Rica, pe Maria de Jesus.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Dragoş Dolănescu are o fiică frumoasă în Costa Rica, Maria de Jesus fiind complimentată pe paginile de socializare pentru calităţile ei fizice. Dragoş, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, a fost ales deputat in Parlamentul din Costa Rica, la alegerile de la începutul lui 2018. El a candidat din partea Partidului Republican, într-o circumscripţie din Alajuela, al doilea oraş ca mărime din Costa Rica, după San Juan.

Citeste si: Ionuț Dolănescu a făcut anunțul despre Maria Ciobanu: „Ciocârlia noastră dragă”

Citeste si: Ionuț Dolănescu, sancționat de polițiștii din Vaslui. Greșeala care l-a lăsat pe artist fără permis

Citeste si: Veste cruntă de la fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu: ”Dumnezeu să-l odihnească în pace pe bunul nostru prieten!”

Dragoş Dolănescu are o fiică frumoasă în Costa Rica. Soţia i-a dăruit trei copii

De altfel, Dragoş Dolănescu şi familia sa, formată din soţia, Melissa, şi cei trei copii, Maria de Jesus, Ion şi Darius, locuiesc chiar în Alajuela. Marea mândrie a lui Dragoş Dolanescu este Maria de Jesus, care a studiat canto în liceu. (vezi declaraţiile incendiare ale primului soţ al Doiniţei Dolănescu)

fara descriere

Dragoş Dolănescu are o fiică frumoasă în Costa Rica. Studiază Dreptul la “Universidad de Costa Rica” 

Maria de Jesus nu a dat apoi la Conservator, preferând să studieze Dreptul la “Universidad de Costa Rica” din oraşul Alajuela, pregătindu-se să devină avocată. Maria este foarte activă pe site-urile de socializare, unde postează fotografii care îi aduc sute de like-uri din partea admiratorilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate