Dragoş Pâslaru, gest impresionant pentru un tânăr actor! I-a oferit haina monahală pentru un rol

Dragoş Pâslaru, actorul care s-a călugărit şi a luat numele de Valerian, a făcut un gest superb faţă de un tânăr la început de carieră pe scenă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

În ciuda faptului că s-a retras de mulţi ani la mânăstire, Dragoş Pâslaru nu a pierdut legătura cu teatrul. Recent, el a făcut un gest superb faţă de un actor la început de carieră, Rareş Florin Stoica, de la Teatrul Mic. Părintele Valerian i-a oferit o haină monahală acestuia pentru un rol pe care el însuşi l-a jucat cu mulţi ani în urmă. Rareş interpretează rolul lui Alioşa din ”Karamazovii” în regia Nonei Ciobanu.

Haina i-a purtat noroc tânărului actor, care a primit rolul unui călugăr şi într-un film al regizorului Nicolae Mărgineanu.

”Imediat după premiera de la teatru cu ”Karamazovii”, regizorul Nicolae Mărgineanu, care m-a văzut în spectacol, mi-a oferit rolul unui căulgăr în următorul lui film ce va avea premiera undeva în octombrie.

Iar haina monahală în care am interpretat acel rol din film am primit-o chiar de la Părintele Valerian, nimeni altul decât actorul Dragoş Pâslaru, cel care l-a jucat pe Alioşa Karamazov în legendara montare a lui Dan Micu, de la Teatrul Nottara. Cred în semne şi mai cred că am primit un cadou nepreţuit, pe care încă nu ştiu să-l preţuiesc”, a povestit Rareş Florin Stoica în Formula As.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Calugar de 25 de ani, actorul Dragos Paslaru isi cheama prietenii la propria inmormantare! Parintele Valerian, mesaj pentru Magda Catone si Manuela Harabor: "Le-am zis sa...

Cum a ajuns sa arate Dragos Paslaru dupa cativa ani de sihastrie! Actorul a slabit si e de nerecunoscut

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

30 iunie este ultima zi. Toți românii trebuie să aleagă imediat! Vor avea de suferit

Mircea Badea a avut o relație secretă cu Oana Zăvoranu! Aceasta l-a făcut de râs în public: este umilitor ce a spus despre el

UNBR s-a adresat CSM după plângerea judecătorilor ÎCCJ în cazul avocatului Robert Roşu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies