Dragoste interzisă! O femeie gardian s-a iubit cu un deținut, iar acum este pedepsită cu închisoarea!

Tina Gonzales s-a lăsat purtată de val și s-a îndrăgostit de unul dintre deținuții pe care îi supraveghea. Ea a fost trimisă în spatele gratiilor.

Tina Gonzales
Tina Gonzales [Sursa foto: Facebook]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Tina Gonzalez, în vârstă de 27 de ani, era gardian la închisoarea din Fresno, California, SUA. A făcut un gest necugetat, iar acum plătește cu închisoarea pentru că s-a îndrăgostit de un deținut. Ea are de ispășit o sentință de 7 luni în spatele gratiilor după ce a întreținut relații intime cu pușcăriașul. 

O tânără gardian plătește cu închisoarea, după ce s-a culcat cu un deținut 

Tina Gonzales, a lucrat ca cardian la închisoarea din Fresno din California, între anii 2016 și 2019. Cariera ei a încetat în momentul în care la urechile superiorilor ei a ajuns o informație incredibilă despre ea și unul dintre pușcăriași. Se pare că aceasta a căzut în mrejele bărbatului și s-a îndrăgostit nebunește de el, făcut totul pentru ca șederea lui în închisoare să fie una cât mai confortabilă. În urma investigației s-a descoperit că blondina îi aferea multe avantaje iubitului ei. Îi cumpăra și aducea lame de ras, sticle de alcool la discreție, ba chiar i-a strecurat și un telefon mobil și, de asemenea, pentru a nu fi prins cu dispozitivul asupra lui, îl avertiza de fiecare dată când se făceau controale. 

S-a iubit cu un deținut, iar acum a primit 7 luni de închisoare
S-a iubit cu un deținut, iar acum a primit 7 luni de închisoare [Sursa foto: Pexels ]

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Citeste si: Viața adolescentei incendiate de criminalul din Mehedinți atârnă pe un fir de ață. Anunțul tragic al medicilor

Se pare că ceilalți deținuți știau foarte bine de relația dintre cei doi, ba mai mult, se pare că circa 11 persoane au fost de față atunci când Tina Gonzales și pușcăriașul întrețineau raporturi intime. Ea a fost arestată în 2019, după ce unul dintre deținuți i-ar fi pârât într-o plângere adresată conducerii instituției.

Totuși, chiar și după ce secretul lor a ieșit la suprafață, blondina a continuat să facă schimb de mesaje cu iubitul ei din închisoare. 

 „Am văzut tot felul de lucruri dezgustătoare în cei 26 de ani de serviciu, dar nu a auzit de un astfel de comportament deviant. A depus un jurământ pe care l-a trădat și a pus în pericol viața colegilor săi”, a declarat fostul ei șef, Steve McComas. 

Pentru a putea întreține mai ușor relații intime, femeia își decupase inclusiv pantalonii de la uniformă.

Foștii colegi ai acesteia au cerut megistraților să-i dea pedeapsa maximă de trei ani și opt luni de închisoare, însă, pentru că nu avea antecedente penale și pentru că și-a recunoscut faptele, Tina Gonzales a primit 7 luni de închisoare cu executare, iar timp de doi ani de zile va fi sub supraveghere. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Liviu Dragnea vindea înainte bere la halbă! Cum a reușit să ridice un ”imperiu” în Teleorman și ce a făcut în urmă cu 20 de ani VIDEO

Distracție INCREDIBILĂ în satul Vioricăi Dăncilă! Tinerii din Hoarca, acolo unde premierul și-a făcut nunta, și-au instalat piscină într-o...furgonetă! VIDEO EXCLUSIV

Nunta in clanul Cordunenilor! Adrian Minune a facut show la eveniment

Horoscop Zilnic Sâmbătă 31 Iulie 2021: Racii sunt încurajați să analizeze punctul la care au ajuns în acest moment în viață și să vadă dacă sunt mulțumiți cu ceea ce au

Se limitează VITEZA de circulație! La 30 de km/oră în România!

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Muzica românească a pierdut un mare artist. Marius elcu a murit imediat după operație

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies