Dragulescu a fost coleg de banca, in liceu, cu Cristi Chivu!

Marian Dragulescu si Cristi Chivu au fost colegi de banca, in liceu, la Resita!

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descriereSunt doua nume de top ale sportului mondial, unul a facut cariera in gimnastica, al doilea in fotbal. Este vorba despre Marian Dragulescu si Cristian Chivu. Ce alta legatura este intre cei doi? Am aflat chiar de la Marian Dragulescu.

“Am fost coleg de liceu cu Cristi. La un moment dat am stat chiar in banca alaturi de el. Este un baiat extraordinar. De o modestie rar intalnita. Amandoi faceam sport de performanta si discutam mult pe aceasta tema. Totul se intampla la Resita!”, a explicat Dragulescu pentru WOWbiz.ro, care a mai dezvaluit ca, ori de cate ori avea posibilitatea, juca fotbal cu Cristi in curtea scolii.

Mie imi place sa driblez mult. De multe ori,  Cristi mi-a spus sa merg sa fac fotbal de performanta. Dar am preferat sa raman in gimnastica si nu regret. Nu ne-am mai vazut de mult timp. Dar, poate, intr-o buna zi, vom avea din nou posibilitatea sa ne intalnim si sa depanam amintiri din adolescenta. Au fost ani foarte frumosi!”, a mai spus Marian Dragulescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate