Drama actriței Marinela Chelaru a impresionat o țară întreagă. Un tenor cunoscut s-a oferit să o ajute pe vedetă, după ce a aflat că are probleme cu banii: "Voi încerca să..."

Vlad Miriță i-a promis actriței că îi va trimite alimente periodic, începând cu anul viitor.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Marinela Chelaru  a dezvăluit recent că se confruntă cu o situație extrem de dificilă, din punct de vedere financiar. În urma unei cariere impresionante, actrița s-a ales doar cu o pensie de 1.400

de lei, din care abia poate trăi. Dezvăluirile dureroase ale vedetei nu l-au lăsat indiferent, însă, pe Vlad Miriță, un tenor român, care i-a pomis acesteia că o va ajuta, începând cu anul viitor.

Citeste si: Marinela Chelaru, despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Va mai reveni sau nu actrița pe scenă? "Nu știu dacă mă mai ține inima"

Marinela Chelaru, răsplătită cu o pensie mizeră

Marinela Chelaru a ajuns să își calculeze fiecare leu cheltuit, după ce prețurile la alimente au crescut alarmant. Marea actriță a dezvăluit că din pensia pe care o are nu-și permite să cumpere decât produse aflate la promoție, pentru a reuși să-și plătească utilitățile și medicamentele cu banii rămași: "Am o pensie de 1.400 de lei, din care 600 de lei dau pe medicamente, după operația suferită la inimă.

Din ce să trăiești?

Marinela Chelaru se luptă să trăiască dintr-o pensie mizeră

Marinela Chelaru

[Sursa foto: Captură tv]

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Pensionarii mor de foame! Toată ziua pândesc în magazine mâncarea la preț redus. Eu caut pliante cu mâncare la preț redus. Îmi trimit soțul acolo unde aflu că în acea zi se vinde ceva la promoție, am ajuns să mâncăm doar de la reducere, ca să avem bani

de lumină și de medicamente.", a declarat Marinela Chelaru, pentru Playtech.ro.

Vlad Miriță, un tenor român, s-a oferit să o ajute pe Marinela Chelaru

Vlad Miriță

[Sursa foto: Facebook]

Tenorul Vlad Miriță s-a oferit să o ajute pe Marinela Chelaru

Situația financiară a Marinelei Chelaru l-a impresionat puternic pe Vlad Miriță, un tenor român.

Citeste si: Marinela Chelaru, enervată la culme de Dan Negru: „Băi fraţilor, v-aţi tâmpit la cap?”

Bărbatul, care are propria lui fermă, a promis că o va ajuta pe actriță să ducă un trai mai ușor și îi va trimite alimente periodic, de la începutul anului următor: "Voi încerca să îi ajut pe cei care au pensii foarte mici, le voi dărui pachete cu produse din carne, dar voi dona și unui azil de bătrâni.", a declarat tenorul, pentru sursa amintită.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies