Drama! Alina Astafei nu poate uita ca fratele ei a murit in timpul Revolutiei! Spera si azi ca vinovatii pentru acele crime sa fie pedepsiti!

Fosta mare atleta Alina Astafei nu poate uita drama de-acum 24 de ani, cand si-a pierdut fratele in Revolutie!

novalue

Stabilita in Germania inca de la inceputul anilor '90, Alina Astafei, fosta mare atleta, este in prezent profesoara de sport la o scoala din orasul german Stuttgart. Are o familie frumoasa, fiind mama a patru copii. Chiar daca viata din Germania i-a oferit tot ceea ce si-a dorit atat in plan familial, cat si in cel profesional, Alina nu va putea uita vreodata drama pe care a trait-o in urma cu 24 de ani, in timpul evenimentelor care au avut loc in Romania in 1989.

Citeste si: "Are cancer!" Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza asta nu vrut să intervină până acum în scandalul divorțului!- bzi.ro

Atunci, fosta mare atleta si-a pierdut fratele, care a fost impuscat pe data de 22 decembrie, in fata Palatului Telefoanelor. “Fratele meu a cazut in fata Palatului Telefoanelor. A fost impuscat cu trei gloante, chiar in ziua de 22 decembrie. Avea sa moara doua zile mai tarziu, pe patul unui spital din Bucuresti. Petre avea 22 de ani si abia se casatorise de trei luni. Multi spun ca trecerea anilor te face sa uiti anumite drame prin care treci in viata. Dar niciodata nu voi putea uita ceea ce s-a intamplat cu fratele meu. Acum, in aceste zile ii voi face o pomana aici la biserica din Stuttgart. Mi se pare cumplit faptul ca de la organizarea acelui puci, pentru ca a fost un puci, de care Ion Iliescu a stiut, nimeni nu a fost gasit

vinovat. Mi-as dori ca vinovatii sa fie pedepsiti. Dar nu stiu daca se va intampla vreodata acest lucru. Nu stiu daca cineva din Romania are interesul pentru acest lucru”, a declarat Alina Astafei pentru WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies