Drama Andreeei Marin! "Eram bolnavă! În momentul acela luasem 20 de kilograme în plus deși făceam sport de cinci ori pe săptămână!" Declarații șocante

Andreea Marin a dezvăluit de ce s-a îngrășat enorm în urmă cu câțiva ani!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Andreea Marin se simte excepțional în ultima perioadă! Fosta ”Zână a Surprizelor” arată foarte bine, de parcă ar fi dat un restart organismului prin adoptarea unui stil de viață sănătos care a ajutat-o să scape de problemele de sănătate cu care se confrunta în urma cu câțiva ani. 

Puțini știu că vedeta a traversat o perioadă dificilă, cu multe complicații de ordin medical care proveneau de la un dezechilibru general al organismului. Abia după ce s-a documentat, Andreea a apelat la medici sau specialiști în nutriție pentru a-și curăța organismul prin detoxifiere, a început să consume fructe și legume bio cultivate în gradina casei și să facă sport frecvent, de trei ori pe săptămână, astfel că, starea ei s-a schimbat în bine.

Drept dovadă, acum, ea a a avut și tăria să povestească, în amănunt, prin ce calvar a trecut în ultimii ani și cum a ajuns la un echilibru minte-trup-suflet în cadrul unui seminar organizat de Irina Alionte, la sala de sport pe care fosta prezentatoare TV o frecventează. “A existat o poveste care m-a schimbat în mod profund. A început înt,r-un moment din viața mea când nu mi-a fost bine. Am avut o nefericire împreună cu lipsa de sănătate. Ele merg mână în mână, corpul începe să sufere și să dea semnale că nu ești în regulă. În momentul acela luasem 20 de kilograme în plus deși făceam sport de cinci ori pe săptămână”, a spus vedeta.

Citeste si: Ultimă oră! Andreea Bălan a născut! A dus pe lume o fetiță prin cezariană

Citeste si: Bogdan, noul concurent de la ”Puterea Dragostei”, declarații cutremurătoare! ”Am avut un șoc, l-a oprit pe tata poliția când eram mai mic și...”

Citeste si: Adevărul din spatele întâlnirilor cu mentalistul Simion Ștefan! Raluca Marina l-a uitat pe Daniel

 

fara descriere
Andreea Marin a trecut prin clipe grele cu sănătatea! ”Corpul meu avea o problemă”

Andreea Marin a trecut prin clipe grele cu kilogramele în plus și sănătatea și nu s-a sfiit să recunoască deloc acest lucru. ”Eram bolnavă. Nu era o problemă care să țină de neglijență, pentru că eram ambițioasă și, totuși, nu scăpam de un gram deși făceam sport. Corpul meu avea o problemă de sănătate. Făceam lucrurile de capul meu, fără specialiști. A fost momentul în care am descoperit ce înseamnă detoxifierea, o dietă corecta făcută sunt supraveghere într-un centru specializat unde ai parte de izolarea de ritmul cotidian care nu îți dă liniște, specialiști care îți gătesc ce trebuie la o oră și jumătate, aparatele și terapiile care îți curăță corpul. Apoi, mișcarea pentru mine reprezintă viața. Mi-am pus în programul meu ora de sport, mi-am impus și nu am regretat. Mișcarea înseamnă nu doar silueta, ci și respirație și transpirație și energie pozitivă. Am intrat în această echipă minunată alături de oameni de toate vârstele, mai supli, mai corpolenți, care s-au îndragostit practic de acest mod de a face sport, 45 de minute, de trei ori pe săptămână. Odată ce ai început acest program nu te mai poți lăsa pentru că îți place și vezi rezultate”, a povestit vedeta in cadrul seminarului. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate