Drama Biancăi Comănici! S-a împrietenit cu fetele care nu o agreau, dar uite ce a păţit acum! "Te făceau nespălată" EXCLUSIV!

Bianca Comănici, momente neplăcute! Mulţi dintre susţinători s-au întors împotriva ei!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Bianca Comănici conduce detaşat topul celor mai populari concurenţi din casa Puterea Dragostei. Cu toate acestea, de când s-a împrietenit cu fetele care erau împotriva ei şi o atacau până acum câteva zile, mulţi dintre fanii brunetei au mustrat-o şi au catalogat-o "ipocrită".

Citeste si: Declarație șocantă a lui Andy după scandalul uriaș cu Roxana în casa Puterea dragostei! ”Am scuipat-o să nu se deoache" EXCLUSIV

Mai mult decât atât, aceştia au taxat dur remarcile ei la adresa Roxanei care se află acum în postura în care se regăsea Bianca înainte. Iar aici ne referim la ipostaza de "persona non grata", pe care toţi o înfierează şi o parodiază.

Bianca Comănici, momente neplăcute! "Te făceau nespălată şi şi-au bătut joc de tine atât timp"

"Chiar nu mă aşteptam din partea ta, tu cea care plângea pentru că toţi te făceau în toate felurile şi te făceau nespălată şi şi-au bătut joc de tine atât timp, acum eşti şi tu mare prietenă cu ei, te-ai luat şi tu după turmă şi o să-ţi meargă rău...Acum ai prins şi tu tupeu şi după ce că Andy a spus că îi e scârbă de tine şi spunea că doar în gale te speli, acum te-ai dat pe o mână cu ei şi vă pare bine că a dat în Roxana. Ar fi trebuit să-ţi dea şi ţie Adrian o palmă pentru că tu l-ai provocat nu? Din prima zi te-am susţinut şi te-am votat, dar nu meriţi", a comentat o femeie.

Citeste si: Jador a dat lovitura! Simina şi Simona îl vor privi cu alţi ochi! Uite ce a reuşit să facă solistul! EXCLUSIV

"Efectul de turmă te-a dat şi pe tine peste cap, te-ai aliat cu cei care până mai ieri te făceau în toate felurile...vai de capul vostru acolo nu mai e dragoste, e " strategia pan........", a scris o femeie", a scris o urmăritoare a brunetei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: