Drama cântăreței Maria Cârneci. Prin ce momente grele a trecut și cum are puterea de a continua

Îndrăgita artistă de muzică populară Maria Cârneci trece printr-o perioadă dureroasă din viața ei, motiv pentru care a izbucnit în lacrimi în timpul unei emisiuni tv.

Distribuie pe:

Drama cântăreței Maria Cârneci. Prin ce momente grele a trecut și cum are puterea de a continua

Cântăreața a povestit clipele grele prin care a trecut atunci când soțul ei, Romulus Petrescu, a încetat din viață.

Soțul Mariei Cârneci a fost supus unei intervenții chiurgicale în urmă cu doar câteva luni, în urma căreia, din cauza mai multor complicații, a murit.

Cine o ajută pe Maria Cârneci să își revină

După moartea bărbatului lângă care a stat o viață întreagă, artista se simte singură, însă de dragul fiului și al nepoților ei, încearcă să facă față durerii.

„Nu pot să spun cum e fără el că nu știu nici eu. E foarte greu ca aproape 40 de ani să mergi cu cineva și nu întotdeauna pe roze, și dintr-o dată nu mai e, e greu. Încerc de dragul nepoțelelor și de dragul fiului meu să fac tot ce pot. Noi vorbeam mereu ca între prieteni, el era un om foarte educat și în banca lui, un om care nu știu dacă mi-e dat să mai întâlnesc. El toată viața a fost director de hotel, dar însoțindu-mă a cunoscut tot felul de oameni. Nu sunt în stare de muncă, am anulat tot, am venit să mă mai răcoresc, am să fac ceea ce îi plăcea lui cel mai mult. Cântece frumoase, nu i-ar fi plăcut să plâng, dar oricât de rațională aș fi, mila omoară sentimentele astea. Toate amintirile sunt frumoase, eu sunt mai vulcanică de felul meu, el era blând, retras și controlat. Un om ordonat și în viața de familie. Nu ne-am certat niciodată, să ne măscărim, certurile erau de substanță și nu esență. A dispărut o lume în care eu găseam liniște și echilibru.", a declarat, în lacrimi, Maria Cârneci.

Drama cântăreței Maria Cârneci. Prin ce momente grele a trecut și cum are puterea de a continua

Citeste si: Primele declarații ale lui Marius Elisei despre conversațiile intime cu transsexualul Delia Rexha: „E real”

Citeste si: Drama unui bebeluș născut prematur. A fost readus la viață într-o pungă de plastic, după ce inima i s-a oprit pentru 40 de minute

Citeste si: Val de reacții după ce Narcisa Guță s-a pozat cu Tzanca Uraganul: „Vrei să-l nenorocești și pe ăsta?”

Ultima dorință a lui Romulus Petrescu

Maria Cârneci a dezvăluit și care a fost ultima dorință a soțului său, parcă știind că i se apropie sfârșitul. El a dorit să fie înmormântat îmbrăcat într-un anume fel.

"A murit lucid, privindu-ne pe mine și nora mea, am făcut cu schimbul la spital. El era trecut pe morfină, dar avea dureri groaznice. Suntem neputincioși, te uiți și vrei să faci ceva, dar nu știi ce. E cea mai urâtă fază. L-a chemat pe Edi, i-a dat permisul, buletinul, tot. Pentru copil a fost un șoc, am intrat eu în rezervă, l-am ținut de mână și tot se văita și sufla greu. Mi-a spus că are o rugăminte la mine, mi-a zis să mă duc la el în dressing să îi scot costumul, cămașă albă cu palton. Eu știam ce vrea, dar îl întrebam ce să fac cu ele. Și-a dat seama că nu mai putea să mă abțin să nu plâng”, a povestit Maria Cârneci la emisiunea la care a fost invitată.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate