Drama cățelușei Cristinei Țopescu! Fără stăpân de 6 luni, Sisi a ajuns în perfuzii! ”Fiecare ființă își merită propriul acasă”

Sisi, cățelușa Cristinei Țopescu, a ajuns la veterinar, în perfuzii. Ultimul patruped al prezentatoarei rămas fără stăpân își caută și acum un cămin.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Sisi, cățelușa Cristinei Țopescu, a trecut prin momente grele, zilele trecute. Patrupedul a acuzat o stare proastă și a ajuns la spital iar veterinarul a decis să-i monteze perfuzii. Din fericire, nu a fost vorba de o problemă serioasă, așa că după o zi, cățelușa s-a înviorat și a redevenit veselă.

fara descriere

Sisi este ultimul cățel din cei șase care i-au aparținut Cristinei Țopescu, rămas fără stăpân. Acesta se află în acest moment în grija centrului de reabilitare și dresaj canin Dogharma, acolo unde s-a atașat extrem de mult de dresoarea ei, Deborah. Inițial, Sisi a fost un cățel cu probleme mari de comportament și cu traume vizibile, însă după luni întregi de antrenament și dresaj, a devenit sociabil și prietenos.

fara descriere

Sisi cățelușa Cristinei Țopescu, în perfuzii! Apelul dresoarei

Înainte să ajungă la Sibiu, în grija lui Deborah, Sisi a fost găsită lângă stăpâna ei, Cristina Țopescu, după ce aceasta a murit, de către voluntarii unui ONG de protecția a animalelor.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

fara descriere

”Sisi încă își caută omul. Am hotărât că de azi încolo voi posta în fiecare zi câte o poza sau o filmare cu ea până când omul ei o va vedea și va veni să o ia acasă. Fiecare ființă își merită propriul acasă (...). 130 de zile de când m-am dus după Sisi și Bonnie. A fost până azi o călătorie care m-a schimbat profund. Bonnie a găsit căminul ei dar Sisi încă caută om și am să postez zilnic cât este de minunată cu speranța că o va vedea omul ei într-o dimineață cât stă cu cafeaua în mână și se uită pe Facebook în plictiseală. O va vedea pe Sisi și va spune: pe tine te-am căutat până azi, acuma te-am găsit. Sisi caută Om, Om caută Sisi? Nu pe Sisi o cauți? Dă un share, poate o caută cineva apropiat ție”, a scris Deborah pe contul de socializare a Dogharma.

Citeste si: Se împarte averea în familia Cristinei Țopescu, la jumătate de an de la decesul celebrei prezentatoare! Fratele Cristinei se judecă cu soția care l-a acuzat de infidelitate!

Citeste si: Primele imagini cu trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu! Actorul a fost descoperit in stare avansată de putrefacție în baie

Citeste si: Fosta cumnată a Cristinei Țopescu predă cursuri online de..coafat FOTO

Sisi cățelușa Cristinei Țopescu, în perfuzii! Cum a murit jurnalista?

fara descriere

Jurnalista Cristina Țopescu, fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu, s-a stins din viață. A fost găsită, fără suflare, în propria casă. O vecină a alertat poliția pentru că nu o mai văzuse pe Cristina Țopescu de ceva vreme. Corpul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost găsit pe 12 ianuarie 2020, însă data morții a fost 29 ianuarie. În acest interval de timp, nici un apropiat nu a încercat să ia legătura cu ea. Alături de Cristina Țopescu au fost găsiți și câinii acesteia. Prezentatoarea avea 59 de ani.

Fotografii: Dogharma

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate