Drama continua pentru un celebru membru al trupei Divertis: "De un an cu sufletul pribeag pe rafturi!" Apartamentul actorului Florin Constantin a fost spulberat de explozie

Florin Constantin, fostul membru al trupei Divertis, nu poate sa se mute in apartamentul sau, la peste un an de la explozia ce a zguduit blocul din Iasi in care locuia.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descrierePe 2 august 2016, o explozie produsa de o acumulare de gaze a provocat moartea a 2 oameni si ranirea altor 11 intr-un bloc din Iasi unde locuia si actorul Florin Constantin, membru al trupei Divertis. Si apartamentul acestuia a fost afectat, iar Constantin s-a mutat, temporar, intr-o locuinta oferita de compania de gaze.fara descriere “Dupa noua luni de cand mi-a explodat blocul nu s-a facut inca o expertiza. Este foarte ciudat tot ce se petrece. Am ajuns la disperare! Stau in gazda oferita de cei de la gaz de atata timp. Nimic nu e ca la tine acasa. Neavand casa, esti pe drumuri. Eu asa vad lucrurile. Este un disconfort total si este ingrozitor prin ce trec. Sotia mea a ajuns la disperare, ca si mine. Plange in fiecare zi, sta cu ochii ore intregi la geam si plange. Nici eu nu pot sa o ajut pentru ca nici eu nu stau bine cu psihicul", a declarat Florin Constantin in aceasta primavara.

Vezi pe stirilekanald.ro cum arata astazi blocul in care locuieste Florin Constantin!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate