Drama copilariei lui Stefan Banica Jr! “Casa noastra a fost demolata ca sa se cladeasca o vila pentru verisoarele Elenei Ceausescu! Atunci am inceput sa-i urasc!”

Stefan Banica Jr a copilarit in casa bunicilor, demolata de autoritatile comuniste pentru a ridica o vila pentru rudele Elenei Ceausescu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereBanica Jr a rememorat anii copilariei, intr-un interviu plin de dezvaluiri, acordat acum ceva timp. “Cine nu-si regreta copilaria? Si mai ales una minunata cum a fost a mea. Bunicii care m-au crescut pana la 13 ani - pentru ca mama, ziarista, era foarte ocupata, ce sa mai zic de tata - aveau o casa superba, langa Arcul de Triumf, cu o curte si o gradina de vis, in care alergam toata ziua. Din nefericire, casa a fost demolata ca sa se cladeasca o vila pentru verisoarele Elenei Ceausescu. Aveam 7 ani si-am inceput sa-i urasc. Apoi, ne-am mutat in Calea Dorobanti, intr-un apartament frumos, dar nu mai era acelasi lucru”, a dezvaluit cantaretul, care a evocat personalitatea bunicului sau: fara descriere“Bunicul meu dupa mama era inginer si a editat primele dictionare germano-romane cu termeni de silvicultura. In 1930, a infiintat la Viena, impreuna cu alti studenti din Cernauti, Societatea Romania Juna, cu o intensa activitate cultural-patriotica”, a incheiat trubadurul de astazi. fara descriere


Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate