Dramă cumplită. A asistat la înmormântarea mamei pe WhatsApp. „Mușcam din pernă, am plâns ca un câine..”

Tragedie în familia unui român din Spania. În urmă cu câteva luni și-a îngropat fratele, iar acum mama. Este dureros modul în care a asistat la slujba de înmormântare din cauza restricțiilor.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Dramă cumplită. A asistat la înmormântarea mamei pe WhatsApp. „Mușcam din pernă, am plâns ca un câine..”

A asistat la înmormântarea mamei prin WhatsApp

Vasile Pop este român și trăiește de mai mulţi ani în Spania. Bărbatul este devastat de suferință. Mama acestuia a murit, iar restricțiile impuse de autorități din cauza pandemiei care a lovit întreg globul l-a împiedicat să o conducă pe ultimul drum pe femeia care i-a dat viață. Cu durere în suflet, bărbatul a povestit cum a asistat la slujba de înmormântare prin WhatsApp.


In articol:

Înainte ca boala COVID-19 să ajungă și în Europa, românul din Bistrița şi-a înmormântat fratele mai mic.

"Abia m-am întors din țară, de la înmormântare, și ne-am trezit pe cap cu virusul. Mă uitam la televizor și vedeam numai chinezi morți, apoi prietenii din Italia îmi ziceau că e belea mare pe la Milano.

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei, prima plimbare cu Dominic. Cum a fost surprinsă proaspăta mămică

Citeste si: Lovitură dură pentru Ella de la Puterea dragostei! Și-a pierdut azi și al doilea unchi! Două persoane dragi au murit într-o zi

Spitale aglomerate, nu mai încăpeau oamenii prin saloane, iarăși morți cu duiumul. Acum și la noi, în Spania.

Mergem la muncă cu hârtie la mână. Traseu bine stabilit, mască pe față, casă-muncă-casă. Și cam atât. Seara intru în supermarket, iau ceva de mâncare, și tot așa.

Mama era bolnavă tare cu plămânii, avea și analizele la ficat foarte rele. Ducea pe picioare o hepatită urâtă de ceva vreme. Știi cum e s-o vezi dusă la groapă pe WhatsApp, (...)? Stăteam în pat și mușcam din pernă, am plâns ca un câine. N-am putut merge acasă pentru că de aici nu pleacă nimeni, nici pe șosea, nici cu avionul. (...)

Citeste si: Cătălin de la Puterea Dragostei, despre bătaia cu băieții: „Tot ei și-au luat-o. Și-au scrântit mâna”

Citeste si: VIDEO. Vulpița și Viorel Stegaru s-au dezlănțuit. Bărbatul a dansat aproape gol, pe tocuri

Vorbeam cu un preot tânăr la telefon, celălalt părinte spunea slujba. Iar o vecină mi-a arătat tot prin telefon. La capelă, apoi la cimitir, mai apoi cum au acoperit-o cu pământ. Și eu în pat, cu ochii în telefon ...", a povestit bărbatul.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate