Dramă cumplită în familia Dianei! Ce a apărut pe pagina ei după ce s-a aflat că a murit de meningită

A curs cu mesaje dureroase pe pagina Dianei Ghișoiu.

Autor: M.B.

In articol:

Diana Ghișoiu a fost ucisă de meningită, deși părinții au sperat la o minune până în ultima clipă. Boala avea aceleași simptome ca gripa și când a ajuns la spital, era deja într-un stadiu prea avansat. În ciuda eforturilor făcute de medici, tânăra a fost declarată în moarte cerebrală pe data de 6 ianuarie, iar în noaptea de 24 spre 25 ianuarie, inima ei a încetat să mai bată.

Pe pagina de Facebook a Dianei Ghișoiu a curs cu mesaje dureroase din partea prietenilor și a celor care au citit despre povestea ei pe internet.

„Dumnezeu să te ierte, înger minunat”, ”Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace..”,. „Condoleanțe familiei”, sunt câteva dintre mesajele trasnmise de internauți.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Citeste si: Povestea dureroasă a unui tată care își crește singur fiul nou-născut, după ce soția lui a murit: „Îl îmbrac gros și îl încălzesc la mine în brațe!”

Cazul Dianei, unul la 100.000

Specialiștii spun despre cazul Dianei că este unul la 100.000. Boala are simptome asemănătoare gripei, evoluează foarte rapid și este extrem de contagioasă.

„În cursul nopții trecute, inima pacientei diagnosticată cu meningită și aflată în moarte cerebrală, s-a oprit la ora 02.50 (asistolie). Reamintim că, din data de 6 ianuarie, tânăra fost declarată în moartea cerebrală, situație în care un pacient este decedat din punct de vedere medico-legal. De atunci, pacienta s-a aflat într-o stare ireversibilă, conectată la aparate, funcțiile cardio-respiratorii fiind susținute în mod artificial în toată această perioadă în care s-a continuat aplicarea tratamentului”, a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

„Ne exprimăm încă o dată întreaga compasiune față de familia tinerei și suntem alături de aceasta în momentele de imensă durere prin care trece. Este un caz dramatic în care medicii SCJU Sibiu au făcut tot ceea ce era posibil din punct de vedere uman și medical pentru salvarea vieții pacientei dar din păcate acest lucru nu a fost posibil”, arată reprezentanții spitalului.

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies