Drama cumplita pentru o tanara! A fost mireasa, iar la numai 48 de ore a devenit vaduva! Citeste o poveste care iti va smulge o lacrima!

Urmau sa aiba o viata fericita, dar un incident stupid i-a curmat viata. William Knight si sotia sa, Nikki, s-au casatorit si au avut parte de o nunta de vis.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereDupa alte 48 de ore, Nikki a trecut prin drama vietii ei. Cand au plecat de la hotelul unde erau cazati, sotul ei a vazut o masina impotmolita in zapada si n-a stat nepasator. S-a dus sa dea o mana de ajutor, dar asta i-a fost fatal. "Mi-a zis ca nu putem sa trecem nepasatori si ca trebuie sa dam o mana de ajutor, mai ales ca incepuse sa se intunece si afara viscolea", povesteste femeie printre lacrimi.

Cand a vrut sa traverseze inapoi, o masina l-a lovit din plin, iar alte doua au trecut peste el. Sotia lui a alergat in graba, dar n-am mai putut face nimic. Sotul ei, dar si femeia pe care o salvase zaceau intr-o balta de sange. "Nu pot sa va explic ce simt. In cateva ore am cunoscut si fericirea, dar si durerea", a spus ea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate