Drama cutremurătoare a Roxanei, noua concurentă de la "Puterea dragostei"! A plâns în hohote când a povestit

Roxana a trecut printr-o dramă puternică. Ea trebuia să se căsătorească, însă a rupt relaţia cu iubitul ei. A plâns în hohote atunci când a povestit.

Autor: A. I.

Totul s-a încheiat între Roxana şi cel care trebuia să îi devină soţ în urmă cu un an. Ea spune că nu mai era acelaşi bărbat care o ceruse în căsătorie.

"Nu aş mai putea să stau cu el. Iubirea nu mai e, şi dacă aş vrea... Au mai rămas puţine sentimente, acolo, dar nu mai e iubire. Şi dacă m-ar ţine de mână n-aş mai putea să-l iubesc", a mărturisit Roxana.

Ea a povestit, cu lacrimi în ochi, cum a cerut-o bărbatul în căsătorie. 

"Am fost într-o zi la Buşteni. Îmi face şi puţin rău să spun despre chestia asta. Eu m-am dus la hotel şi el a coborât la maşină. Mi-a adus un buchet de flori şi m-a întrebat: <Îţi plac florile?>. <Da.> <Şi nu mai vezi altceva?>. <Nu>. Şi l-a luat el (n.r.- inelul) şi mi l-a pus pe mână. Nu mai e cum era în momentul în care m-a cerut, nici măcar 1%", a povestit concurenta.

Roxana a dezvăluit că a mai trecut printr-un moment greu, părinţii ei fiind la un pas de divorţ. Acum ea vrea să îl cucerească pe Valentin, dar spune că o va lua uşor. "Vreau să-l cunosc mai întâi, că dacă mă grăbesc ştiu că n-o să iasă", a mai spus ea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ştefania, declaraţie de dragoste la "Puterea dragostei": "M-am îndrăgostit de Adelin!". Ce reacţie a avut acesta

Nimeni nu se aştepta! Victor Slav a fost fotografiat în club cu Bianca de la „Puterea dragostei”

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment | GALERIE FOTO

Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini de la eveniment

Theodor Andrei, declarații incriminatoare la două săptămâni după ce a ratat calificarea în finala Eurovison. Ce acuze grave aduce: "N-am avut voie să comentez nimic. Le-am...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies