Drama cutremurătoare a Roxanei, noua concurentă de la "Puterea dragostei"! A plâns în hohote când a povestit

Roxana a trecut printr-o dramă puternică. Ea trebuia să se căsătorească, însă a rupt relaţia cu iubitul ei. A plâns în hohote atunci când a povestit.

Autor: A. I.

Totul s-a încheiat între Roxana şi cel care trebuia să îi devină soţ în urmă cu un an. Ea spune că nu mai era acelaşi bărbat care o ceruse în căsătorie.

"Nu aş mai putea să stau cu el. Iubirea nu mai e, şi dacă aş vrea... Au mai rămas puţine sentimente, acolo, dar nu mai e iubire. Şi dacă m-ar ţine de mână n-aş mai putea să-l iubesc", a mărturisit Roxana.

Ea a povestit, cu lacrimi în ochi, cum a cerut-o bărbatul în căsătorie. 

"Am fost într-o zi la Buşteni. Îmi face şi puţin rău să spun despre chestia asta. Eu m-am dus la hotel şi el a coborât la maşină. Mi-a adus un buchet de flori şi m-a întrebat: <Îţi plac florile?>. <Da.> <Şi nu mai vezi altceva?>. <Nu>. Şi l-a luat el (n.r.- inelul) şi mi l-a pus pe mână. Nu mai e cum era în momentul în care m-a cerut, nici măcar 1%", a povestit concurenta.

Roxana a dezvăluit că a mai trecut printr-un moment greu, părinţii ei fiind la un pas de divorţ. Acum ea vrea să îl cucerească pe Valentin, dar spune că o va lua uşor. "Vreau să-l cunosc mai întâi, că dacă mă grăbesc ştiu că n-o să iasă", a mai spus ea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ştefania, declaraţie de dragoste la "Puterea dragostei": "M-am îndrăgostit de Adelin!". Ce reacţie a avut acesta

Nimeni nu se aştepta! Victor Slav a fost fotografiat în club cu Bianca de la „Puterea dragostei”

Ce s-a întâmplat între Adelin şi Ştefania de la "Puterea dragostei"! Imaginea care nu s-a văzut la TV. Avem fotografia-bombă

Horoscop Zilnic Duminică 25 Iulie 2021: Vărsătorii se află în toiul unei perioade aglomerate a vieții lor însă este și una în care au parte de rezultate foarte bune

Lovitură teribilă pentru cei care refuză să se vaccineze! Nu mai au nicio şansă. Ce s-a decis

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

NASA a descoperit un sistem misterios sub Antarctica „conectat la întregul Pământ”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies