Drama din familia Xoniei! Mama ei a găsit puterea să vorbească în premieră despre ce s-a întâmplat

Xonia şi mama ei au venit astăzi la Teo Show şi au povestit cum au ajuns să trăiască în Australia.

Autor: R.L.

 

Leontina Sachelaru, mama Xoniei, a povestit în emisiunea lui Teo Trandafir cum s-a trezit cu miliţia la uşă şi cum a aflat că soţul ei a fugit din ţară. Se întâmpla în 1984, când băiatul său cel mare avea doar câteva luni.

Mama Xoniei s-a găsit pusă în faţa faptului împlinit. Soţul ei a decis să fugă din România, dar a decis să o facă fără ca ea să ştie, tocmai pentru că nu voia ca soţia să aibă probleme din cauza

asta. Bărbatul a plecat din Yugoslavia tocmai în Australia. "A ajuns la munca de jos acolo", a spus mama Xoniei la Teo Show.

Abia peste doi ani au reuşit să reunească familia, şi asta cu mari eforturi şi sacrificii. Ca să poată sta în Australia, Leontina Sachelaru a fost nevoită să renunţe la cetăţenia română.

Mai în glumă, mai în serios, Xonia a spus că mama ei nu a fost impresionată de ce a văzut în Australia atunci când a ajuns acolo. "Mama nu a fost foarte impresionată când a ajuns în Australia. A spus că toate clădirile nu erau atât de înalte cum credea ea că vor fi", a explicat Xonia.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies