Drama fetei lui Aurelian Preda! Ana Maria are mama și frații blocați în Italia, chiar în Lombardia, în mijlocul zonei în care coronavirusul face ravagii

Ana Maria Preda, fata regretatului rapsod Aurelian Preda, traversează momente delicate, rudele sale fiind prinse în mijlocul pandemiei din Italia.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Ana Maria Preda, fata regretatului rapsod Aurelian Preda, traversează momente delicate, rudele sale fiind prinse în mijlocul pandemiei din Italia. Deși Aurelian Preda a înfiat-o, mama naturală a Anei Maria se numește Ica, are 37 de ani și este o nepoată a vedetei răpuse de cancer la doar 46 de ani. Stabilită de mulți ani în Italia, cu noua ei familie, Ica a lucrat până de curând într-un bar din Milano, închis imediat după declanțarea pandemiei de coronavirus, care a făcut mii de victime în rândul italienilor. 

Citeste si: Duhovnicul lui Aurelian Preda este în doliu: „A încetat din viaţă. Avea 98 ani”

Citeste si: Fiica lui Aurelian Preda a slăbit enorm după scandalul sexual cu Nicușor Iordan! Anamaria Rosa, apariție șocantă la un show TV

Fata lui Aurelian Preda este foarte îngrijorată de situația familiei ei, mai ales că ea a fost de nenumărate ori plecată în vizite în Italia, la mama ei, ultima dată chiar la începutul acestui an. Așa că pe lângă necazurile apărute după declanșarea scandalului sexual cu fostul ei mentor, Nicușor Iordan, Ana Maria Preda mai este preocupată acum și de starea celor dragi, cu care ține legătura zilnic pe telefon sau pe Facebook. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate