Drama Gabrielei Cristea: Sarcina ei s-a oprit din evoluţie! "Poate se întâmplă o minune"

Drama Gabrielei Cristea: A făcut întrerupere de sarcină la opt săptămâni! "Poate se întâmplă o minune"

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Gabriela Cristea a povestit cu lacrimi în ochi despre cât de greu i-a fost să devină mamă.

Gabriela Cristea a făcut tratamente hormonale şi fertilizări in vitro şi se resemnase cu ideea că nu va putea face copii niciodată. Într-un interviu pentru pagina de Facebook Şi eu vreau să fiu părinte, Gabriela Cristea a povestit un episod traumatizant din viaţa ei: momentul în care a fost nevoită să facă întrerupere de sarcină pentru că sarcina se oprise din evoluţie la doar opt săptămâni.

fara descriere

Drama Gabrielei Cristea: A făcut întrerupere de sarcină la opt săptămâni! "Poate se întâmplă o minune"

(…). Și am început așa… ca orice om: iubindu-mă cu bărbatul iubit și așteptând să se întâmple… astăzi, mâine, poimâine și nu s-a întâmplat niciodată. Și iar am așteptat… La un moment dat, am descoperit cu bucurie și cu speranță și cu… nici măcar nu am cuvinte să-mi aduc aminte sentimentele de atunci… că sunt însărcinată. Bucuria noastră nu a durat decât câteva săptămâni… La opt săptămâni a trebuit să fac întreupere de sarcină, pentru că sarcina se oprise din evoluţie și trebuia să merg cu povara asta mai departe, în condițiile în care noi ne doream să avem un copil. Mi-aduc aminte de momentul ăla când spuneau doctorii că trebuie să îmi facă intervenţia pentru că era atât de periculos încât îmi puteam pierde şi eu viaţa, iar eu le spuneam să mai aşteptăm un pic că poate se întâmplă o minune.

Citeste si: Gabriela Cristea, atacată crunt! Uite de ce a fost acuzată că pune sănătatea micuţei Iris în pericol! Vezi răspunsul vedetei!

Citeste si: Mocneşte scandalul anului! Gabriela Cristea şi Cristina Şişcanu au desfiinţat-o pe Viorica Dăncilă! Oare cum va reacţiona premierul? "Mi-aş mai da jos din machiaj" VIDEO!

Citeste si: Dieta Gabriela Cristea! Vezi cum slăbeşte vedeta după a doua naştere! “Doar carne cu legume” Uite cum arată acum!

În luna februarie, îmi aduc aminte de fiecare dată de asta… Am mers mai departe. Am început procedurile pentru fertilizarea in vitro. Nu mai puteam sta aşa să aşteptăm la nesfârşit. Prima procedură, cu multă speranţă, rezultatul a fost de 0,3, ceva de genul ăsta, nimic. Am zis că prima încercare nu contează. A doua încercare… nici nu mai ştiu ce s-a întâmplat cu cele dintre prima şi ultima. La un moment dat mă duceam la serviciu să muncesc doar ca să am bani să pot să fac fertilizare in vitro. Încă una, şi încă una. A trecut vara. Niciuna dintre fertilizări nu a prins, nici măcar o singură dată nu am rămas însărcinată datorită tratamentelor.

Când am văzut ultima analiză care era tot zero, eram cu soţul meu în maşină. Eu nu am putut să mă uit. S-a întors către mine şi mi-a zis: o să învingem noi şi analiza asta! Eu plângeam în hohote şi el nu mai ştia ce să îmi facă. Ştiu că e greu de crezut. Întotdeauna am încercat să stau cu zâmbetul pe buze şi să nu arăt lucrurile prin care am trecut. Am încercat să păstrez lucrurile mai mult pentru mine şi pentru noi, acasă.

După patru luni, după ce am renunţat la fertilizări, mi-a întârzit ciclul menstrual. Am zis: e vreo dereglare, cine ştie. Mi-am sunat medicul. Mi-a zis să fac un test de sarcină. Am zis: da, da, bine… Îmi aduc aminte că m-am trezit dimineaţă pe la 7 duminică, am făcut testul şi l-am aruncat pe chiuvetă. Am zis că îl citesc când mă trezesc pe la 9-10. Când l-am aruncat pe chiuvetă, am crezut că nu văd bine. Se pozitivase, erau două liniuţe roşii roşii. Am deschis uşa de la baie şi am început să ţip. Era 7 dimineaţa", a spus Gabriela Cristea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate