Dramă imensă în familia lui Leo de la Strehaia! A murit tatăl Ancăi!

Familia lui Leo de la Strehaia este, de câteva zile, în lacrimi! Socrul lui Leo de la Strehaia, tatăl Ancăi, a murit din cauza coronavirusului, iar astăzi a fost condus pe ultimul drum.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Plânsete și durere fără margini în familia lui Leo de la Strehaia după ce tatăl Ancăi, prima lui soție, s-a stins din viață, după o suferionță cumplită, din cauza COVID-19.

Citeste si: Leo de la Strehaia s-a umplut de bani de pe urma shaormeriei! Teancurile de bancnote au acoperit o masă întreagă FOTO

Citeste si: Renata, fosta lui Leo de la Strehaia, show interzis cardiacilor, pe Litoral! VIDEO

Citeste si: Leo de la Strehaia îl face praf pe iubitul bătăuș al Danielei Crudu: ”Un huligan, ea nu merită așa ceva” | EXCLUSIV

”Acum câteva zile a dat semne că nu se simțea prea bine. A mers la spital, avea coronavirus. A și murit, s-a chinuit, săracul, acum îl îngropăm”, ne-a spus, îndurerat până peste poate, Leo de la Strehaia. ”Țineam mult la el, mă înțelegeam bine cu el încă de când am luat-o pe Anca de nevastă. Anca suferă, nici nu mai poate vorbi de supărare... Mai ales că totul a fost ca un șoc... Azi era bine, a doua zi s-a simțit rău, a ajuns la spital, la terapie intensivă, s-a chinuit și a murit! Fir-ar să fie de COVID”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia, încercând să o consoleze și pe Anca, prima lui nevastă, aflată chiar lângă el și al cărui plâns se auzea.

Mai mult, ne-a mai explicat Leo de la Strehaia, bărbatul avea probleme cardiace și era obez, dar nu se aștepta nimeni să sfârșească atât de rău. ”Avea grijă de sănătatea lui, se trata cum ziceau medicii pentru problemele lui cardiace și avea grijă și la ce mânca, că i-au zis doctorii că ar fi fost bine să mai slăbească. Cred că dacă nu era coronavirusul ăsta o mai ducea ani buni de acum înainte”, ne-a spus, în exclusivitate, Leo de la Strehaia.

fara descriere

În altă ordine de idei, recunoaște Leo de la Strehaia, acum se teme mai mult ca niciodată pentru viața lui. ”Mi-e teamă să nu ne îmbolnăvim și noi. La ce probleme de sănătate am eu, nu am nicio șansă să scap cu viață dacă fac coronavirus! mama e și ea în vârstă, vă dați seama că mi-e frică de mor”, ne-a mărturisit Leo de la Strehaia.

fara descriere

România, nou record de infectări cu coronavirus

Nou record al infecțiilor cu coronavirus. În ultimele 24 de ore au fost 777 de cazuri noi, din 19.097 de teste efectuate, cel mai mare număr de teste făcute până acum. Până astăzi, 16 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 35.003 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 24.335 au fost externate, dintre care 22.189 de pacienți vindecați și 2.146 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

În intervalul 15.07.2020 (10:00) – 16.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 19 decese (14 bărbați și 5 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Botoșani, Bistrița-Năsăud, Brașov, Constanța, Galați, Harghita, Mehedinți, București, Neamț, Prahova, Suceava, Timiș și Vâlcea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate