Dramă în familia fostului președinte, Traian Băsescu! Fiica lui, Ioana, este disperată! ”Nu s-a mai întors motanul copilului acasă”

Momente cumplite în familia fostului președinte Traian Băsescu, fiica acestuia mai mare, Ioana, fiind, acum, îndurerată până peste poate de cele petrecute.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Mai exact, Ioana Băsescu nu reușește să treacă peste plânsetele băiețelului pe care îl are, motivul fiind legat de dispariția subită a motanului pe care îl aveau.

Citeste si: Traian Băsescu spune adevărul despre campania de vaccinare din România! "Ne îndreptăm spre o catastrofă..."

”Nu s-a mai întors motanul copilului acasă. Era o pisică foarte, foarte blândă, iar pe aici, pe la noi, prin zona Izvorani, trece foarte multă lume, mai ales în perioada weekend-ului. De o săptămână îl căutăm disperați, chiar avem nevoie de ajutor. Sperăm că l-a luat cineva, probabil nu știa că este al altcuiva, dar sperăm din tot sufletul să îl aducă înapoi.

Motanul familiei Basescu
Motanul familiei Basescu este cautat in tot Izvoraniul

Citeste si: În ce relații au rămas Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, după ce s-au despărțit: „Nu există zi să nu mă sune, nu există zi să nu îl sun”. Cei doi urmează să plece împreună, în vacanță- kanald.ro

Citeste si: Fetița de 12 ani găsită în canapea a avut parte de un sfârșit violent. Primele declarații ale mamei sale- stirileprotv.ro

Noi, deja, am anunțat toți vecinii din zonă, toți paznicii, dar bănuim că l-a luat careva care pleca spre București. Dar copilul plânge după el, motanul era parte din familie deja, de aceea sperăm să ne ajute cineva... Pentru că nu ar fi dispărut din senin”, ne-a spus, vizibil afectată de evenimente, Ioana Băsescu.

Citeste si: Elena Băsescu, mamă singură! Ce pensie alimentară primește pentru cei doi copii fiica lui Traian Băsescu

Motanul familie Băsescu și partenerul de joacă al lui Radu, băiețelul de șase anișori al Ioanei, are blana deschisă la culoare, lungă, zona capului și coada fiind mai închise însă. ”Tot ce sper acum este să îl revedem pe motan acasă, știu că toți am fi fericiți până peste poate, iar Radu s-ar mai liniști și el, pentru că erau foarte apropiați”, ne-a mai spus Ioana Băsescu.

Motanul familiei Basescu
Motanul familiei Basescu se juca toata ziua cu fiul Ioanei

Citeste si: Gestul pe care-l face mereu Traian Băsescu când e alături de soția sa! L-a făcut și acum la vot. Cum îl explică specialiștii

Ioana Băsescu are un copil din mariajul cu Radu Pricop

Ioana Băsescu s-a căsătorit a doua oară în mare secret, la Azuga, în vara anului 2014, cu avocatul Radu Pricop. Evenimentul a fost unul foarte restrâns şi s-a desfăşurat doar în prezenţa părinţilor celor doi şi a naşilor. Câteva luni mai târziu, la 14 noiembrie 2014, Ioana a devenit mama lui Radu, băiețelul celor doi. De-a lungul ultimilor ani, Ioana Băsescu a devenit extrem de discretă, preferând să se ocupe în principal de familie și de canbinetul notarial pe care îl deține.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Rezultate parțiale Alegeri Locale București: Gabriela Firea 39 %, Nicușor Dan 47,2%, Traian Băsescu 8,6 %

Traian Băsescu a spus când se va declara stare de urgență: „Dacă vom ajunge să citim cifre de 1.000 seara, preşedintele are obligaţia...”

Fetița de 12 ani găsită în canapea a avut parte de un sfârșit violent. Primele declarații ale mamei sale

Brigitte Pastramă, victima violenței domestice: „Să îmi pună o floare pe mormânt”. Declarațiile cutremurătoare despre momentul în care a crezut că o să își piardă viața

Calendar ortodox 7 iunie 2023. Ce sărbătoare este miercuri?

„Au fost foarte multe momente urâte” Vica Blochina, copilărie de coșmar! Cum a fost umilită ani la rând fosta balerină de la Melody

Ce a rugat-o Vlad Gherman pe Cristina Ciobanasu in momentul cand s-a cuplat cu Oana Mosneagu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies