Dramă în familia ”Micului Hercule”! Tatăl lui Giuliano Stroe a făcut anunțul: ”Giuliano a rămas la spital, i-au făcut un computer tomograf”

Iulian, tatăl lui Giuliano Stroe, l-a internat pe puști în spital.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Iulian, tatăl lui Giuliano Stroe, băiatul considerat cel mai puternic din lume pentru exercițiile sale fizice formidabile, l-a internat zilele trecute pe puști în spital. ”Giuliano a rămas în spital iar noi ne întoarcem acasa. In sfarsit, i-au făcut un CT la cap si nu au găsit nici o modificare in toata partea cerebrală, asta este un lucru bun, așa că diagnosticul a ramas pe o viroza .... asa ca va ramane citeva zile sa faca tratament cu antibiotic etc...in vena”, a scris mulțumit Iulian Stroe pe Facebook.

Citeste si: Tatăl „Micului Hercule” a fost amendat după ce i-a zis unui poliţist din sat că acesta e contaminat cu coronavirus: “S-a schimbat la faţă şi începuse să tremure”

Citeste si: Tatăl "Micului Hercule" îi învaţă pe australieni cum să stingă incendiile: „Să-și cumpere nişte tractoare, să tragă brazde, să taie copacii, să cosească câmpiile, ce dracu!”

De câteva zile, familia Stroe încerca să afle ce are Giuliano, tatăl puștiului manifestându-și nemulțumirea pentru modul în care a fost tratat în diverse unități medicale din Slatina. 

Citeste si: Dezvăluiri din interiorul DNA. Ce anchete uriașe sunt în derulare. „Voi semna” - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

DEJA Se ridică restricțiile! BUCURIE imensă pentru milioane de oameni

S-a aflat marele secret al Vivianei Sposub! Cine este fostul său iubit celebru, pe care a încercat să-l țină ascuns. Reacția lui George Burcea când a aflat

Alexandru Cumpănașu, ipoteză șocantă în cazul Caracal: Alexandra Măceșanu a murit

Dramă în familia lui Giuliano Stroe, ”micul Hercule”: ”A avut o malformație congenitală la cap, era monstruos...era o fată!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies