Dramă în lumea fotbalului românesc! FRF a făcut tristul anunț al dispariției Roxanei Diaaconu

Avocata Roxana Diaconu, membru în comisiile FRF, a încetat din viață duminică.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Avocata Roxana Diaconu, membru în comisiile jurisdicționale ale Federației Române de Fotbal din anul 2015, a murit duminică, informează gsp.ro. Roxana Diaconu a intrat în Baroul București în 2001 și deținea din 2003 un cabinet de avocatură. Din 2013 a început specializarea în drept sportiv, iar în 2015 a devenit membru în Comisia de Recurs din cadrul FRF. Anunțul morții ei a fost făcut astăzi pe pagina de facebook a Federației, fără a oferi informații despre cauza decesului, amintește sursa citată. 

Citeste si: Afacerile l-au îngropat în datorii pe Ciprian Marica! L-a ruinat chiar firma prin care oferea consultanță în afaceri și management!

Citeste si: Soluție inedită pentru o echipă de fotbal. Au rămas uimiți când au văzut tribuna plină în pandemie: „O reamintire că fotbalul fără suporteri nu este la fel"

”Sportul a reprezentat dintotdeauna unul dintre hobby-urile mele, fotbalul fiindu-mi insuflat din familie. Deși pare neobișnuit pentru o femeie, fotbalul a reprezentând încă din copilărie o pasiune. Ascultam la radio meciurile care se transmiteau în direct și de multe ori eram prezentă în tribune”, mărturisea Roxana Diaconu în 2018, potrivit gsp.ro

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate