Drama in viata lui Mircea Solcanu! A fost aproape de moarte! A stat 9 ore pe masa de operatie!

Mircea Solcanu a trait momente de groaza cand a aflat ca are o tumoare pe creier. In momentul in care a participat la Dansez pentru tine o avea deja, dar nu stia.

Distribuie pe:

fara descriereMircea Solcanu a trait momente de groaza cand a aflat ca are o tumoare pe creier. In momentul in care a participat la Dansez pentru tine o avea deja, dar nu stia.

"In timp ce eram la concurs o aveam, dar nu stiam. Fiind foarte mare, mi-a spart timpanul de la urechea dreapta. Nu mai auzeam nimic cu ea. Apoi am mers cu avionul, mi s-a infundat o ureche si nu mi s-a mai desfundat. Am inceput atunci sa ma intreb ce se intampla. Tumoarea a avut 7 centrimetri, era prinsa de os", si-a inceput Mircea Solcanu povestea la Pro TV.

"Am fost o luna la Spitalul Elias, iar doamna doctor Dana Safta a stiu sa imi puna diagnosticul si mi-a dat puterea sa merg mai departe. Apoi a venit ziua mea si mi-am dat seama ca am o tumoare pe creier, am luat-o pe mama mea si am petrecut o saptamana la Paris. Mi-am dat seama ca in tot timpul asta nu am petrecut chiar asa mult timp cu ea. Mi-am operat tumoarea in noiembrie, a crescut foarte repede. Cand am diagnosticat-o avea 4 centrimetri, ajunsese in noiembrie la 7.", a continuat Solcanu.

fara descriereMircea Solcanu s-a dus singur la Viena, avand cu el doar doua valize. "M-am gandit ca deja ar trebui sa scrie pe certificatul de nastere ca m-am nascut la Constanta si Viena, acolo unde m-am operat pentru in Romania n-a mai putut fi operata tumora in timp util. Nu am fost niciodata furios, pana la urma toate au sens pe lume asta. Daca Dumnezeu isi da o treaba de genul asta, nu ti-o da degeaba, indiferent de cum se termina. Pana la urma trebuie sa invatam din aceste lectii".

fara descriere"Am stat 11 ore in anestezie generala, am stat mult la terapie intensiva, unde nu am vrut sa inchid ochii de frica sa nu pierd ce mi se daduse inapoi. Daca adorm si mi se intampla ceva? M-am gandit apoi cate clipe pretioase piedem din viata asta cu persoane care nu merita. Inainte de operatie m-am intalnit cu toti prietenii si le-am povestit despre tumoase. Maica-mea a tinut posturi, s-a dus la Biserica, dar nu i s-a miscat un muschi de pe fata, nu a varsat nicio lacrima. Mama e mai puternica.", a spus Mircea.

Pericolul cel mai mare era ca prezentatorul TV sa isi piarda expresia si sa ii ramana afectat nervul 7. A avut 24 de capse si un electrod care i-a ars limba in timpul celor 11 ore de anestezie. In primele doua zile nu a avut voie sa bea apa deloc.

"Dumnezeu ii iubeste si pe homosexuali. E putin important ce faci tu in viata. Important e ce pui in suflet. Atunci cand vine intalnirea aceea, Dumnezeu nu te intreaba cu cine ai facut dragoste, ci daca ai facut dragoste si ce ai bagat in suflet.", a incheiat Mircea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate