Drama incredibila a unui cantaret celebru de la noi! I-a murit tatal impuscat la Revolutie!

E un tip vesel si plin de viata. Cu toate acestea, Matteo ascunde o mare tristete! Putina lume stie ca, la Revolutia din 1989, pe vreme cand el avea doar cinci ani, tatal lui a fost ucis de un glont, pe Calea Victoriei, dupa ce participase la demonstratiile din strada!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereMatteo nu are tata de la varsta de cinci ani! Carismaticul artist a fost crescut doar de mama si rudele apropiate, insa amintirea parintelui sau este inca vie in memorie!  “Tata era un om foarte pozitiv, tot timpul emana energie pozitiva! Asa a fost sa fie, sa termine prea repede cu viata! Insa, noi l-am pastrat viu in memorie si, in fiecare an, intreaga familie se strange si vorbeste despre el!”, declara artistul in presa!

fara descriere

Tatal lui Matteo a murit la Revolutie, fiind unul dintre oamenii care si-au dat viata pentru libertatea si drepturile romanilor! El a fost impuscat intr-o altercatie, chiar in fata Palatului Telefoanelor, pe Calea Victoriei, si a decedat pe loc! “Eram prea mic sa realizez ce s-a intamplat, ulterior m-a afectat, cand m-am maturizat! Imi era greu fara el, mai ales ca toti copiii din jurul meu veneau cu tatii la scoala! Cu toate acestea, am sa o apreciez pe mama intotdeauna ! Pentru mine, este si ea o eroina! Cand s-a intamplat tragedia, avea doua locuri de munca si ii ajuta si pe bunicii din partea tatalui, de parca ar fi fost fiica lor! Nu s-a recasatorit, l-a iubit foarte mult, tata a fost iubirea vietii e! ”, a mai povestit cantaretul!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate